Rahmetli Malatyalı mıydı.
Rahmetli Malatyalı mıydı.
Aaa evet en azından bir kaç temel bilgisini biliyorum Forumdash gibi herşeyini gizlemiyorRahmetli Malatyalı mıydı.
İzledim, dizinin de 1. bölümünü izledim. İlk bölüm yorumumu yapıp 2'yi izleyeceğim, sen de başla artık salı diyordun perşembe bitti cumaya girdikMS konusunda hiçbir şey Şebo sevgisinin önüne geçemez diyordun.
Rahat mı olayım gelmesini istiyorum ben. 😱
Bu arada filmi izledin mi ondan haber ver
Ben senin foruma gelmeni bekliyordum. 😱 Neyse ben de filmini izledim The Crown ilk sezonu bitirip başlarım iki bölüm şeklinde devam ederizİzledim, dizinin de 1. bölümünü izledim. İlk bölüm yorumumu yapıp 2'yi izleyeceğim, sen de başla artık salı diyordun perşembe bitti cumaya girdik
1x1
Filmin öncesinde geçiyor dizi zaten konuda da yazdığı gibi. Skeksislerin gençleşmek için uyguladıkları yöntemi ilk buldukları zamanı görüyoruz. Filmde bütün gelflingleri bitirmişlerdi, son kalan 2 tanesi yer alıyordu işte. Şimdi böyle bakınca sonunu bildiğimiz bir şeyi izliyor gibi oluyoruz ama mutlaka sürprizler yapacaktır. Bu dizi de 3 ayrı gelfling ana rolde yer alıyor. Onlar bir tek skeksislerin gerçek niyetinin farkındalar. Zaten bir tanesinin arkadaşı da ilk kurban oldu. Hikaye bunun üzerinden ilerleyecek gibi görünüyor şimdilik, izleyip göreceğiz bakalım
Forumdash’ın ismini dahi bilmiyordukAaa evet en azından bir kaç temel bilgisini biliyorum Forumdash gibi herşeyini gizlemiyor
Sen başlamışsındır diye izleyip geldim benBen senin foruma gelmeni bekliyordum. 😱 Neyse ben de filmini izledim The Crown ilk sezonu bitirip başlarım iki bölüm şeklinde devam ederiz
Ben bugün iki bölüm izlemeye çalışacağım gece veya yarın gündüz yorum yaparım.Sen başlamışsındır diye izleyip geldim benNeyse dün gece de 2. bölümü izledim, onun yorumunu yaparım sonra. Bugün izlemem o zaman, sen de başla bir an evvel. Ne kadar var Crown'un bitmesine
Deet’i Game of Thrones’taki Missandei seslendiriyormuş. Bir karakteri seslendirdiğimi biliyordum ama hiçbir ses onun gibi gelmemişti. Şimdi araştırdım Deet’inkiymişİzledim, dizinin de 1. bölümünü izledim. İlk bölüm yorumumu yapıp 2'yi izleyeceğim, sen de başla artık salı diyordun perşembe bitti cumaya girdik
1x1
Filmin öncesinde geçiyor dizi zaten konuda da yazdığı gibi. Skeksislerin gençleşmek için uyguladıkları yöntemi ilk buldukları zamanı görüyoruz. Filmde bütün gelflingleri bitirmişlerdi, son kalan 2 tanesi yer alıyordu işte. Şimdi böyle bakınca sonunu bildiğimiz bir şeyi izliyor gibi oluyoruz ama mutlaka sürprizler yapacaktır. Bu dizi de 3 ayrı gelfling ana rolde yer alıyor. Onlar bir tek skeksislerin gerçek niyetinin farkındalar. Zaten bir tanesinin arkadaşı da ilk kurban oldu. Hikaye bunun üzerinden ilerleyecek gibi görünüyor şimdilik, izleyip göreceğiz bakalım
Seslendirme kadrosu çok iyi dizinin. İmdb'ye bir baktım şok oldum, kimler kimler varDeet’i Game of Thrones’taki Missandei seslendiriyormuş. Bir karakteri seslendirdiğimi biliyordum ama hiçbir ses onun gibi gelmemişti. Şimdi araştırdım Deet’inkiymiş
İlk 3-4 kişiye baktım ama isimlerden çıkaramadım?Seslendirme kadrosu çok iyi dizinin. İmdb'ye bir baktım şok oldum, kimler kimler var
İlk baştakileri ben de bilmiyorum. Aşağıya doğru inince tanıdığın kişileri göreceksindir, fotoları da var zaten imdbdeİlk 3-4 kişiye baktım ama isimlerden çıkaramadım?
Kaçıncı bölümdesin?İlk baştakileri ben de bilmiyorum. Aşağıya doğru inince tanıdığın kişileri göreceksindir, fotoları da var zaten imdbde
En son 2'yi izledim ya, sen 1 mi?Kaçıncı bölümdesin?
1En son 2'yi izledim ya, sen 1 mi?
Evet niye oldu ki ya ikimiz de tıkandık kaldık, normalde günde 2 bölüm iyi gider ama1Biz bu işi bir başımıza yapamıyoruz ya bir düzene oturtmamız lazım artık. Günde ... bölüm gibi ve her gün düzenli yorum şeklinde
2. bölümü izledim bence dizi bu bölümle açılmış bulunmaktadır. Dizi bölümü dediğin 40-50 dk arası olur zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.Evet niye oldu ki ya ikimiz de tıkandık kaldık, normalde günde 2 bölüm iyi gider ama
(Yapamadılar2. bölümü izledim bence dizi bu bölümle açılmış bulunmaktadır. Dizi bölümü dediğin 40-50 dk arası olur zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.
3. bölümü de gece izleyeceğim, bence günde bir bölüm yapalım biz onu.
Ben izledim tabii ki her gece bir bölüm, şu an 6. bölümdeyim gece izleyeceğim onu da.(Yapamadılar) Ben izlemedim bu ara, sen izledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?