Çok kinlidir o ve fok gibide inatçıdır @dreamy yandıdreamy rahat ol sen, fok efendi hogathasının doğum gününe de gelmediyse bundan sonra hayatta gelmez
Çok kinlidir o ve fok gibide inatçıdır @dreamy yandıdreamy rahat ol sen, fok efendi hogathasının doğum gününe de gelmediyse bundan sonra hayatta gelmez
Gelmeyeceğine göre hiçbir sorun yokÇok kinlidir o ve fok gibide inatçıdır @dreamy yandı
Umarım buluşmayız
MS konusunda hiçbir şey Şebo sevgisinin önüne geçemez diyordun.Bu hain kütüğe uyduğunu görünce Şebodan nefret edecektir ben rahmetliyi öyle tanırdım
Rahat mı olayım gelmesini istiyorum ben. 😱dreamy rahat ol sen, fok efendi hogathasının doğum gününe de gelmediyse bundan sonra hayatta gelmez
O fokta çok kinlidir yanı geçen bir geldi üye yarışmasında oy vermeyenlere kan kusturdu sen suandan sonra hortlamasın diye şükret bence @MasacREMS konusunda hiçbir şey Şebo sevgisinin önüne geçemez diyordun.
Rahat mı olayım gelmesini istiyorum ben. 😱
Bu arada filmi izledin mi ondan haber ver
Buluştuğunuzda benim forumda olmamam dileklerimle.
20 Eylül 1 ekim arası gelecek diyor içimdeki ses @MasacREBuluştuğunuzda benim forumda olmamam dileklerimle.
20 Eylül 1 ekim arası gelecek diyor içimdeki ses @MasacRE
Destere uğursuzudur
Her kimse çıkamaz inşallah ordan, hortlak sevmem.
Her kimse çıkamaz inşallah ordan, hortlak sevmem.
@MasacRE adresi almış dozerle toprak yığmaya gidiyormuşDestere uğursuzudur
@Harunnn60 çoktan gitti bile, niye dönmüyor sanıyorsun İşini hallettikten sonra dönecek@MasacRE adresi almış dozerle toprak yığmaya gidiyormuş
Mezar bek çisi odur zaten@Harunnn60 çoktan gitti bile, niye dönmüyor sanıyorsun İşini hallettikten sonra dönecek
Ben de yardıma giderim@MasacRE adresi almış dozerle toprak yığmaya gidiyormuş