Netflix The Dark Crystal: Age of Resistance 1.Sezon Yorumları

O izlemiştir kendi kendine. :A Sen de kendini bu kadar kasma. :A
Hayır Kemalim yapmaz :bhr::bhr::bhr:
kemalim-yapmaz-oyle-sey_1790556_m.jpg

• Güldürdün
Reactions: dreamy
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and MasacRE
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and dreamy
Salı uygundur, başlayalım bir an önce. Bir engelimiz yok ne de olsa :A Yalnız ben önce filmini izleyeceğim. 1.30 saatmiş zaten kısa bir film. Sen de izle bence, yarın onunla başlayalım sonra diziye geçelim :A
1.5 demek istedin :A

Ben başladım iki gün önce ama sıkıcı geldi, seni etkilemek istemem ama. :( Tamamlayayım bari galiba yarım saatini izlemiştim. Hikaye bütünlüğü için önemli. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
1.5 demek istedin :A

Ben başladım iki gün önce ama sıkıcı geldi, seni etkilemek istemem ama. :( Tamamlayayım bari galiba yarım saatini izlemiştim. Hikaye bütünlüğü için önemli. :A
Aman ne fark eder TDK bey :A

Sıkılsan da izle, dediğin gibi hikaye bütünlüğü için iyi olur :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Hep de sana denk geliyor bu yanlış kullanımlar :A

Aman alt tarafı 1.5 saatlik film izleyeceksin, ne kadar sıkıcı olabilir ki :A
Ben zaten sık film izleyen biri değilim uzun süre bir şey izleyince sıkılıyorum hemen. O yüzden 1.5 saat bile uzun benim için :A Sıkıcı olunca da kombo oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Salı uygundur, başlayalım bir an önce. Bir engelimiz yok ne de olsa :A Yalnız ben önce filmini izleyeceğim. 1.30 saatmiş zaten kısa bir film. Sen de izle bence, yarın onunla başlayalım sonra diziye geçelim :A
Bir an önce gelse bari, sen diizlerine devam edersin ben de MS’de vereceği puanlarla mutlu olurum :A
Bu hain kütüğe uyduğunu görünce Şebodan nefret edecektir ben rahmetliyi öyle tanırdım :A :A :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: dreamy and MasacRE
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem