SuperGirl'ü öldürüp Camiyi o diziye getirecem.
Karakter hortlatabilirler
Daha 1 bölüm baktım ama tamamlarım bolumleriOriginalsın 5.Bölümü verilmiş en son hepsini izledim bu arada yorumlayacam gece
Birçok oyuncu olmayacaktır spin of dizilerde çoğu durumda bu şekilde yapılıyor ama tabiki oynarsa harika olurdu bu,ama buna rağmen izleyecek bir vampir dizimiz çıktı ortaya kesin bir şekilde izlenilecek bir diziKarakter hortlatabilirler
Birde Originalsta kimlerin sağ kalacağıda önemli , ölmeyenler dizide olabilir ama Klaus falan gidebilir
Vampir günlüklerinden Caroline sonra bir sarısın adam vardı Originalstan Klausun kızı falan şimdirik bunlar biliyorum ama yeni dizi gibi izlenebilir baya güzel bir proje geliyor vampir kurt adam cadı okulunu konu alacakmısBirçok oyuncu olmayacaktır spin of dizilerde çoğu durumda bu şekilde yapılıyor ama tabiki oynarsa harika olurdu bu,ama buna rağmen izleyecek bir vampir dizimiz çıktı ortaya kesin bir şekilde izlenilecek bir dizi
Köklü bir dizi, normaldir.SPN geçen hafta 0.8 aldı ama.
Sen hangi dizileri izliyordun kanaldanKöklü bir dizi, normaldir.
Hiçbirini izlemiyorum. Ama önceden izlediğim dizileri vardı tabi.Sen hangi dizileri izliyordun kanaldan
Çoğunu , Benimde fanı oldum kanal buHiçbirini izlemiyorum. Ama önceden izlediğim dizileri vardı tabi.Sen gördüğüme göre hepsini izliyor gibisin.
Aynen gerçek olaylar yok hiçbir dizisinde.Çoğunu , Benimde fanı oldum kanal bu
En iyi Fantastik diziler bur da
Aaaa onu yine unuttukAynen gerçek olaylar yok hiçbir dizisinde.Bu arada top10'u unutma bu hafta.
Daha bitmedi kiAaaa onu yine unuttukHaftaya inş tekrardan dönüş yaparız
Daha bu hafta ilgilenemem boş vakit bulamıyoruz hep kaynayıp duruyor oyüzdenDaha bitmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?