Tuhaf, açtığımız konularının başlık altındaki o konu araçlarını tıklayınca başlıgı düzenle yazısı geliyor hepBende sadece konu içeriği değişiyor araçlar tıklıyorum düzenle butonu seçiyorum ama başlık değişmiyor![]()
Daha öncede bunu fark ettim konuyu araçlardan düzenleyemiyorum sadece içeriği değişiyor başlık değişmiyorTuhaf, açtığımız konularının başlık altındaki o konu araçlarını tıklayınca başlıgı düzenle yazısı geliyor hep
Hayır. Diğer kanallara göre düşük.Beğenmiyon mu 0.5'i![]()
SPN geçen hafta 0.8 aldı ama.Hayır. Diğer kanallara göre düşük.![]()
önümüzdeki sezon vampir dizisi yayınlanmayacak bu açıdan başka dizi yayınlanmalıydı aslında![]()
Ben fragmanları görmeden karar vermiyorum![]()
PerşembeSPN geçen hafta 0.8 aldı ama.![]()
Aaa 1 ödül aldınız diye onun hatrına devam ettiriyoruz zatenkanalın tek ödüllü dizisi ayol![]()
kız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır
Evet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin OfuymuşOha ciddi misin 😱
Yakışınlı erkeklerin hepsi ölsğn. Amin.kız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır@mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Klasu da olacak mı?Evet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin Ofuymuş@turkuazz
Klausun Kızı ve bazı karakterler olucakmı cadılar kurtlar adamlar ve vampirler okulu olucakmış dizide![]()
![]()
@Forumdash
Yakışınlı erkeklerin hepsi ölsğn. Amin.
Aaa bu yer cücesi Supernatural oğlanlarını benden daha çok takip ediyor vlla gizlice izliyorkız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır@mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Sanırım yok şimdirik kızı ana başrol görünüyor fragman çıkmamış tabi henüz bakalım Originalsın finalinde kimler ölecek , kalanlar dizide olurKlasu da olacak mı?![]()
Bu arada tam 13.sezonu bugün devirdik yaşımın yarısıkız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır@mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Özgürlük istiyordunkız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır@mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Klause'un kızı mı bilmem de Elena'nın hocası cadı okulu mu ne acıcakmiş filan. Elananın hocası üzerinden gidecek dizi. Zaten o adamın ikizleri vardı, cadıydı filan diye hatırlıyorum. Son sezonlar berbat olunca unuttumEvet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin Ofuymuş@turkuazz
Klausun Kızı ve bazı karakterler olucakmı cadılar kurtlar adamlar ve vampirler okulu olucakmış dizide![]()
![]()
@Forumdash
Buradan bile yaşım ortaya cıkacak offf
3ü de beş para etmezkız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır@mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
aaa kendin de ölürsün bu durumdaYakışınlı erkeklerin hepsi ölsğn. Amin.