The CW kanalının yeni sezondaki yayın programı belli oldu

Bu dizilerle yine 0.4 - 0.5 anca görür. :A @mrt-06

Bende sadece konu içeriği değişiyor araçlar tıklıyorum düzenle butonu seçiyorum ama başlık değişmiyor:(
Tuhaf, açtığımız konularının başlık altındaki o konu araçlarını tıklayınca başlıgı düzenle yazısı geliyor hep

önümüzdeki sezon vampir dizisi yayınlanmayacak bu açıdan başka dizi yayınlanmalıydı aslında:):)

Ben fragmanları görmeden karar vermiyorum :X

SPN geçen hafta 0.8 aldı ama. :A
Perşembe
20:00 Supernatural
21:00 LEGACIES

Aaa Şu LEGACIES Originalsın Spin-Of dizisiymiş Originalsın yerine gelmiş Klausun kızı başrolde olacakmış yeni vampir dizimiz hayırlı olsun ayoll :Z:Z:Z @YıldırıM

Perşembe
20:00 Supernatural
21:00 LEGACIES

Aaa Şu LEGACIES Originalsın Spin-Of dizisiymiş Originalsın yerine gelmiş Klausun kızı başrolde olacakmış yeni vampir dizimiz hayırlı olsun ayoll :Z:Z:Z @YıldırıM
kız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır:A @mrt-06 @Forumdash @serhatt
I26BVWqiPfY.jpg

kız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır:A @mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Özgürlük istiyordun :A:A Yadır"gay"amazsın taaam mı istediği yerlerde birbirlerini mıncırırlar sanane:A:A
Evet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin Ofuymuş :A @turkuazz

Klausun Kızı ve bazı karakterler olucakmı cadılar kurtlar adamlar ve vampirler okulu olucakmış dizide :A :A :A @Forumdash
Klause'un kızı mı bilmem de Elena'nın hocası cadı okulu mu ne acıcakmiş filan. Elananın hocası üzerinden gidecek dizi. Zaten o adamın ikizleri vardı, cadıydı filan diye hatırlıyorum. Son sezonlar berbat olunca unuttum:A