Şu in the dark dizisine de bakalım bence En çok onun fragmanını merak ediyorum zatenBen izlemem sanırım tek yeni dizim bu olacak onada yeni denmez Originals yerine diyelim
Ben de safım valla kandırırlar.Hahha Aaa dikkat et diye cnm zaman kötü vlla
Harika inşallah Camide dizide oynar @mrt-06Evet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin Ofuymuş @turkuazz
Klausun Kızı ve bazı karakterler olucakmı cadılar kurtlar adamlar ve vampirler okulu olucakmış dizide @Forumdash
Ben de safım valla kandırırlar.
Fotonu cep ve bilgisayar kapağı etmiş boşuna demiyorum dikkat et diyeNe var bunda şaşıcak
Benim gibi bi sapığı var diye onur duymalıFotonu cep ve bilgisayar kapağı etmiş boşuna demiyorum dikkat et diye
Arka Sokaklar da sapık amcalar gibi
Hemen doldurdular vampir dizi boşluğunu bakalım Originalstan kimler sağ kalacakHarika inşallah Camide dizide oynar @mrt-06
Diğer yeni dizimi onu pek incelemedimŞu in the dark dizisine de bakalım bence En çok onun fragmanını merak ediyorum zaten
Tamda niye vampir dizisi yok diyorduk bu şekilde harika oldu buHemen doldurdular vampir dizi boşluğunu bakalım Originalstan kimler sağ kalacak
Konusu buDiğer yeni dizimi onu pek incelemedim
In the Dark'ın hikayesi; uyuşturucu tacirliği yapan arkadaşının öldürülmesinin tek tanığı olan kör bir kadına odaklanıyor.
Kör kadın, anlattığı hikayenin polis tarafından inandırıcı bulunmamasının ardından köpeği Pretzel ile birlikte kendi işini görmeye karar verir. Bir yandan katili bulmaya çalışırken diğer yandan renkli flört yaşamı ve aşırı koruyucu ebeveynlerine ait kılavuz köpek okulunda nefret ettiği işiyle de ilgilenmeyi sürdürür.
Cw e göre biraz tarzı dışında ciddi bir proje gibi bunu @MasacRE- @xemrexxx de izlerKonusu bu
Originalsın 5.Bölümü verilmiş en son hepsini izledim bu arada yorumlayacam geceTamda niye vampir dizisi yok diyorduk bu şekilde harika oldu bu
Evet Malum ben yaşlandım sen de ergenlikten cıktın. Hedef kitlemizi genişletmeliyizCw e göre biraz tarzı dışında ciddi bir proje gibi bunu @MasacRE- @xemrexxx de izler
In the Dark'ın hikayesi; uyuşturucu tacirliği yapan arkadaşının öldürülmesinin tek tanığı olan kör bir kadına odaklanıyor.
Kör kadın, anlattığı hikayenin polis tarafından inandırıcı bulunmamasının ardından köpeği Pretzel ile birlikte kendi işini görmeye karar verir. Bir yandan katili bulmaya çalışırken diğer yandan renkli flört yaşamı ve aşırı koruyucu ebeveynlerine ait kılavuz köpek okulunda nefret ettiği işiyle de ilgilenmeyi sürdürür.
Yani konuya bakınca kanal ortalamasının üstünde bir diziye benziyor ama eminim bu da rezil bir şey çıkacaktırCw e göre biraz tarzı dışında ciddi bir proje gibi bunu @MasacRE- @xemrexxx de izler
Sapığım var işte ne güzel.Fotonu cep ve bilgisayar kapağı etmiş boşuna demiyorum dikkat et diye
Arka Sokaklar da sapık amcalar gibi
Evet Malum ben yaşlandım sen de ergenlikten cıktın. Hedef kitlemizi genişletmeliyiz
CW Atilerinide diziye çekecez @MasacRE- 1.Bölüme bakar Neflix dizisi gibi ayollYani konuya bakınca kanal ortalamasının üstünde bir diziye benziyor ama eminim bu da rezil bir şey çıkacaktır
SuperGirl'ü öldürüp Camiyi o diziye getirecem.Aaa o ecünnü gelemez unutun ayoll hevesimi kırmayın @turkuazz
Spin of ta konuyu nasıl işleyecek biraz da ona bağlı tabi düşük bir ihtimal benim biraz umut aslındaÖldü ama o nasıl olacak.