ABC The Catch 1. Sezon Yorumları

Valla kimseye artık ne dizi tavsiye ediyorum ne de izlemesi için pohpohluyorum. Bazı diziler olmayınca olmuyor. Anlıyorum seni ve @sürgünüm'ü... benim gibi yumuşatarak terk etseydiniz bari:A

aslında yorumlarken bayağı yumuşatmıştım cümleleri ama vernelleye vernelleye anca bu kadar yumuşadı :)))
the path e devam edecekmisin o konudaki fikrinide söyleseydin :)

The Path dizisinde ne olacak diye merak ediyorum tabi ki devam edeceğim. Bu dizide tövbe bismillah Nate Fisher'e ne olmuş öyle. :) Abi oyuncu yüzüne estetik yaptırır mı ya. Kırışıklıkları yok edecem diye mimikler gidiyor. O dikkatimi çok dağıttı diziye konsatre olamadım bir türlü. :)

belki diyorum estetik falan değildir adam rahatsızdır hastadır olamazmı :)) ya da yaşlılığın verdiği bir şişkinliktir :))
neyse ben derken kendim bile sebepleri inandırıcı bulmadım o yüzden vazgeçtim adamı savunmaktan :))

aslında yorumlarken bayağı yumuşatmıştım cümleleri ama vernelleye vernelleye anca bu kadar yumuşadı :)))
the path e devam edecekmisin o konudaki fikrinide söyleseydin :)

belki diyorum estetik falan değildir adam rahatsızdır hastadır olamazmı :)) ya da yaşlılığın verdiği bir şişkinliktir :))
neyse ben derken kendim bile sebepleri inandırıcı bulmadım o yüzden vazgeçtim adamı savunmaktan :))
The path'e başlıcam da haftalık yayınlanıyormuş. Acaba 2.bölüm çıkmadan izlesem mi bilemedim. Ben o diziyi forumda kimsenin izlemediği leftovers'a benzettiğim için ona da bakıcamı söylemiştim çok kere yine aynı şeyi söylüyorum:X o diziden ne kadar kalitelidir merak ettim. İmdb'sine güvenmiyorum bu arada Hannibal ve bb'ciler basıyordur yuksek puanı:A

Nate bana da bi an ilaçlar yuzunden şişmiştir yuzu diye anlık düşünce gelmedi değil. Kanserdir filan (tövbe diyelim yine)

The path'e başlıcam da haftalık yayınlanıyormuş. Acaba 2.bölüm çıkmadan izlesem mi bilemedim. Ben o diziyi forumda kimsenin izlemediği leftovers'a benzettiğim için ona da bakıcamı söylemiştim çok kere yine aynı şeyi söylüyorum:X o diziden ne kadar kalitelidir merak ettim. İmdb'sine güvenmiyorum bu arada Hannibal ve bb'ciler basıyordur yuksek puanı:A
2. bölümde yayınlandı. CW dizilerinden başını kaldırıp izlersin inşallah. :A

Ben böyle sitelerden izlemem indirşp izliyorum:Xekranın yarısı alt yazıyla dolu.. rengi de beyaz:T:kaçırdıgım sahnenin alt yazısını snye olarak geri çekemiyorum. yoksa hiç bir diziyi alt yazı çıkmadı diyip yakınmazdım. Empire'i bile altyazısılıktan bıraktım düşün. (Ama yazın bu koca yazılı sitelerden devam edecem) indirip izlemek gibisi yok:A (hava mı attım ben:A)

Ben böyle sitelerden izlemem indirşp izliyorum:Xekranın yarısı alt yazıyla dolu.. rengi de beyaz:T:kaçırdıgım sahnenin alt yazısını snye olarak geri çekemiyorum. yoksa hiç bir diziyi alt yazı çıkmadı diyip yakınmazdım. Empire'i bile altyazısılıktan bıraktım düşün. (Ama yazın bu koca yazılı sitelerden devam edecem) indirip izlemek gibisi yok:A (hava mı attım ben:A)
Ayyazılar çıkmış işi yokuşa sürme.

1. bölüm altyazısı: http://altyazi.org/sub/s/393234/The-Path.html
2. bölüm altyazısı: http://altyazi.org/sub/s/393305/The-Path.html

İndirmek için link çok var onu da ben atmayayım istersen. :) Ben film izlerken indirmeyi tercih ediyorum, dizileri online izlemeye alıştım. :X
Yok o kadarda değil:X ben the catchi atıyorsun sandım malum diziye iyice giydirdik(kendimi de katayim bari)

Haftaya yetişirim tmm :X

Nate bana da bi an ilaçlar yuzunden şişmiştir yuzu diye anlık düşünce gelmedi değil. Kanserdir filan (tövbe diyelim yine)

diziyi övemeyeceğim illaki seversinde demiyorum nefrette edebilirsin:) ama the path in farklı bir havası var en azından diğerlerinden ayrılan yönleri var dizinin :)

mesela ben ilk bölümü izlediğim halde konuyu anlayamadım ona rağmen bir değişik geldi bana izlenir gibi geldi nedense :)

1x2

Öncelikle 2.bölümü izlerken baya aksilik yaşadım. Bu dizi zaten kısıtlı yerlerde yayınlanıyor birde video oynatıcılara çok kötü. Sürekli hevesim kaçtı.
Neyse bugün tekrar denedim sonunda başardım izlemeyi. Yani benle alakası yoktu.

Bölüme gelirsek dizinin nasıl devam edeceğini merak ediyordum. Dizi bundan sonra polisiye olarak devam edecek . Her bölüm bir olay işte. İlk 5 dakika ve son 10 dakikada ana konu işlenecek işte klasik polisiye dizileri gibi.

Yani beğendim bölümü. Çok kötü değildi.
7.8

Ya arkadaşlar hiç olmadı böyle. Beni yalnız bıraktınız . :( @Forumdash @destere
Bari 2.bölüme bakın öyle karar verin.

1x2

Öncelikle 2.bölümü izlerken baya aksilik yaşadım. Bu dizi zaten kısıtlı yerlerde yayınlanıyor birde video oynatıcılara çok kötü. Sürekli hevesim kaçtı.
Neyse bugün tekrar denedim sonunda başardım izlemeyi. Yani benle alakası yoktu.

Bölüme gelirsek dizinin nasıl devam edeceğini merak ediyordum. Dizi bundan sonra polisiye olarak devam edecek . Her bölüm bir olay işte. İlk 5 dakika ve son 10 dakikada ana konu işlenecek işte klasik polisiye dizileri gibi.

Yani beğendim bölümü. Çok kötü değildi.
7.8

Ya arkadaşlar hiç olmadı böyle. Beni yalnız bıraktınız . :( @Forumdash @destere
Bari 2.bölüme bakın öyle karar verin.
Yaa gecen film izleyeyim dedim sunucu ararken kriz geçirdim. Hep videolar takılıyor. Boşver sen de bırak:X

1x3

Dün elektirikler kesilmişti yarım kalmıştı bölüm. Bugün tamamladım.

Açıkçası konu olarak güzel gidiyor ama işleyiş sıkıntı. Herşey çok çabuk oluyor hiçbirşeyi net anlayamıyorsunuz. Diziye 45 dakika yetmiyor 60 dakika olması lazım. Yada bu kadar karışık yapmayacaklar.

Prenses konusu ne sıkıcı ya üff :)) O para işleri fialn yorumlayasım gelmedi.

Doktor olayı iyiydi ama geçen bölüm ki dava daha güzeldi. Bu biraz sarmadı beni.

Cristiphoper (adını yanlış yazdım kesin :))) ) Katil olduğunu düşünmüyorum. Birde bu adamın kimseyi sevdiğini de düşünmüyorum. Alice onun için bir hoşlantıydı sadece birde farklıydı. Ama aşk yok adamda o kesin.

Alice ise gerçekten seviyor bu bölüm zaten yelkenleri suya indirdi. Aslında kadına bu yönden hak vermek lazım. Geçmişi kolayca silip atamayız öyle kolay değil herşeyi bir anda silmek.

Ama ben aşık olmalarını istemem. Alice'nin intikam alması şart. :))

Bu diziyi Mireille Enos hatrına izlediğim doğrudur. :))

7.7