Diğer The Boys - 1. Sezon Yorumları

1x4

En iyi bölümdü şu ana kadar.

Dizi şu anda 9 puanlık görünmüyor ama belli bir kalitede olduğu inkar edilemez.

Uçak sahnesi çok iyiydi.
Homelander ne kadar .. bir karakter olduğunu gösterdi yine. Maeve’e biraz daha ağırlık verilmesini bekliyorum. Bir de Black’li bir süper kahraman vardı ona da.

Şu peşinde oldukları kız V Bileşeni’nin üzerinde denendiği kız olabilir mi? Dizi aynı zamanda gizem yönünü de iyi kullanıyor, Homelander & Billy geçmişi de henüz aydınlanmadı.

8.8/10

Reactions: Çiğdem
Hiç bizi bekleme Junior kütük @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱

Hiç bizi bekleme Junior kütük @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱
Her gün bir bölüm izleyerek gidiyorum zaten çok hızlı değil yani.
Beklentiniz yüksek olmasın 9 biraz fazla geldi bu dizi için ama yine izlenir farklı bir yapım. Amazon’um yine yapmış.
dreamy benim değerimi geç de olsa anladı tabi şimdi böyle kütüklükler yaparak tekrar gözüme girmeye çalışıyor

Reactions: dreamy and Çiğdem
dreamy benim değerimi geç de olsa anladı tabi şimdi böyle kütüklükler yaparak tekrar gözüme girmeye çalışıyor
Her gün bir bölüm izleyerek gidiyorum zaten çok hızlı değil yani.
Beklentiniz yüksek olmasın 9 biraz fazla geldi bu dizi için ama yine izlenir farklı bir yapım. Amazon’um yine yapmış.
Kendi kimliğini geliştirsin illa bir üstadın peşinden gitmek zorunda değil seçtiği kişilerde malum
@xemrexxx

Kendi kimliğini geliştirsin illa bir üstadın peşinden gitmek zorunda değil seçtiği kişilerde malum
@xemrexxx
Daha küçük o teyzesi, biz abilerini örnek alıyor kendisine ama örnek alması geren abisi benim tabi sadece ama o gidiyor başkalarını da deniyor
@dreamy

Reactions: dreamy and Çiğdem
Değişik bir bakış açısı... Sizi beklemedim gerçeklerle yüzleş artık.

@xemrexxx
Kendi kimliğimi başkalarıyla sentezleyip oluşturuyorum dediğim gibi hepsinin karmasıyım.
@xemrexxx @MasacRE @Billy Kane

Reactions: Çiğdem