Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

Devamlılık gerektirmeyen bir dizi (?) olduğundan direk 7. sezondan başlayabilirim aslında

İstersen izle başka zaman önceki sezonları da izlersin ama bizim kadar sever misin ortadan dalınca diziye bilemem.
Cbnc-e'de denk geldikçe bakıyorum diziye yani karakterlerin adını az çok nasıl olduklarını biliyorum.

Çok güzel olmuş bu bölüm baya eğlenceliydi ama bazı diziler uzun diye şikayet ediyoruz bu dizide çok kısa be.

4.bölümüde izledim hemen.

Müthiş bir bölümdü her sahnesinde güldüm
Raj & Stuart ikilisi çok iyiydi ilerleyen bölümlerde Stuart'ı daha çok görürüz inşallah

Sheldon reyizde iyiydi, ellerini ovuşturması intikam almaya çalışması iyiydi

Bu bölümün yıldızı Leonard'dı bence hele Penny'in onu kandırdığı zaman laptoptan annesini görünce pantolonunu çektiği sahnede sesli güldüm
Penny'de süperdi bu arada oyşşş

Howard'da Leonard'ın taktiğini denedi ama tutmadı

10/10

Howard'ın rolü mü azalıyor bana mı öyle geliyor herhalde yeni kankalar Raj ve Stuart olacak ama ben bu ikiliyi de beğendim bence bu bölümün en komiği yine Raj'dı.

Bu dersane yüzünden tbbtyi unutuyorum.
Hemen indirmeye başlıyorum.

Ve şimdi izledim.
Gerçekten harika bölümdü.İlk dakikalarında biraz sıkılma yaşadım ama sonradan açıldı bölüm.Raj-Stuart ve Leonard-Penny ikilisi çok iyiydi bu bölüm.Pennynin tuzağı harikaydı ya.
Leonardın annesini görmek iyi oldu.Sheldon bana göre bu bölüm biraz geri plandaydı.İyi de olmuş bence her hafta öne çıkması yanlış olurdu.

Raj reyise biraz daha rol versinler adam döktürüyor

Ayrıca Pennynin elbisesini beğendiğimi söylemeden geçemeyecem 😎

Bu bölüme puanım 8.5/10

Yeni izledim bende güzeldi ama geçen 2 bölüm kadar değildi bence.

Geçen haftaki aşmış bölümün ardından biraz daha sönüktü ama yine çok iyiydi.

Indiana Jones ile ilgili olay güzeldi, dörtlünün toplu tepkileri çok iyiydi.

Raj ve Stuart ikilisi de iyiydi.

Leonard'ın annesi sürpriz oldu gerçekten.

8.5 alır benden bu bölüm.

Howard'ın rolü mü azalıyor bana mı öyle geliyor herhalde yeni kankalar Raj ve Stuart olacak ama ben bu ikiliyi de beğendim bence bu bölümün en komiği yine Raj'dı.

Bence alakası yok her zamanki yoğunlukta.

stuart li sahneleri nedense baydi // ben bu adami sevmedim // ama leonard annesi ve hovinin annesi daha fazla olsa keşke.
ve unutmuşum indiana jones sahnedeki tepkiler guzeldi ve merdivenlerdeki sol şakasi çok guzeldi.

7x5'i izledim.

Yine harika bi bölümdü. Sheldon reyiz geçen haftanın acısını çıkartmış ve bu bölümün yıldızı olmuş
Amy'nin evine gidip konuştuğunda kendinden bahsediyor diye üzüldüm ama sonra ki lafıyla sesli güldürdü reyiz
Leonard'ın Raj ve Howard ile ilgili esprileri iyiydi
Sonuda çok iyi bitti, böyle olur Leonard reyizin konuşması

9/10