Yaşlandık artık iyice, diziyi severek izlemeye devam ediyorum ama.
Seri izlemeye alışmıştım haftalık izlemeye pek alışamadım aslında ama dizi çizgisini bozmadan devam ediyor bence de.Yaşlandık artık iyice, diziyi severek izlemeye devam ediyorum ama.
Ortalarda bazı bölümler ortalamaydı. Son bölümler baya iyiydi. Bozdu diyenler boş yapıyorlar cidden hala süper gidiyor dizi.11x24 SEZON FİNALİ
Harikaydı yine. Bir dizi nasıl 11 sezon çizgisini bozmaz gerçekten hayret ediyorum. 😱 @bazinga son bölümlerde düşüş oldu demişsin ama hangi bölümleri kastettin bilmiyorum, bölümler gayet eğlenceliydi.
Stuart'ın dükkanının popüler olması ve sonunda kız arkadaşı bulması sevindirdi. Bebek de doğdu kızı dizide gördük sonunda. Sheldon ile Amy sahneleri güzeldi. Emeklerinize sağlık Chuck Lore bey.
Bozdu diyenler herhalde Sheldon'un 5 sezon önceki halini özlüyor. Ama Penny ve Lenoard karakterlerine yeni hikaye şart, çok pasif kaldılar.Ortalarda bazı bölümler ortalamaydı. Son bölümler baya iyiydi. Bozdu diyenler boş yapıyorlar cidden hala süper gidiyor dizi.
Evet onlar geride kaldılar biraz yeni malzeme lazım. Aslında anne Penny iyi olabilirdi.Bozdu diyenler herhalde Sheldon'un 5 sezon önceki halini özlüyor. Ama Penny ve Lenoard karakterlerine yeni hikaye şart, çok pasif kaldılar.
Onu ben de düşündüm ama gönül ister ki ilk sezonlarda istediği oyunculuk mesleğine kavuşsa.Evet onlar geride kaldılar biraz yeni malzeme lazım. Aslında anne Penny iyi olabilirdi.
Güncel gidiyorum izledim son bölümü de yine efsaneydi.12x14
Bu sezon çok güzel gidiyor, keşke bitmese. Yeni bölüm fragmanı da harikaydı Penny aşırı seksi olmuş.
Sheldon bu bölüm ilk sezonlardaki gibi aşırı takıntılıydı, birde Howard'ın gördüğü zombi rüyasına sesli güldüm. En son sahne zaten efsaneydi. Sen nerede kaldın? @bazinga
Bir sezon daha uzar mı yoğun istek olursa?Güncel gidiyorum izledim son bölümü de yine efsaneydi.
İmkansız maalesef ?Bir sezon daha uzar mı yoğun istek olursa?
Finali sana söyliyim o zaman; Sheldon ödül alacak çünkü ilk sezondan beri en çok istediği şey bu. Penny hamile kalacak. At fava bekle.İmkansız maalesef ?
Bence de ama bakalım. ?Finali sana söyliyim o zaman; Sheldon ödül alacak çünkü ilk sezondan beri en çok istediği şey bu. Penny hamile kalacak. At fava bekle.