FX The Americans - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,251
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FX'in eleştirel olarak büyük beğeni kazanan dizisi The Americans'ın üçüncü sezonu önümüzdeki aylarda başlayacak.

Dizinin ilk iki sezonuna dair yorumlarınızı bu başlıktan yapabilirsiniz...

1x1

Açıkçası diziyi seveceğime inanıyordum ama ilk bölüm büyük hayal kırıklığı oldu.

İzlediğim belki de en sıkıcı dizi ilk bölümlerinden biriydi. Eğer dizi sonradan açılıyorsa dizinin hakettiği ilgiyi görmemesinin tek sebebi bu kadar kötü bir ilk bölüme sahip olmasıdır. Hep böyle devam ediyorsa ise dizi açıkça abartılmış. İzlemeye devam bakalım.

Konu hiç fena değil aslında ama aşırı kötü işlenmiş ve sanki iyi bir bölümmüş gibi süresi de diğer bölümlere göre uzun tutulmuş...

Umarım toparlanır:

5/10

yayınlanmaya başladımı dizi ? bende izleyeyim ya zaten boştaydım
) normal sitelerden izleyebiliyoruz değilmi?

1x1. Bölüm

çok değişik duygulara kapıldım diziyi izlerken öncelikle @OzaN ın olumsuz yorumundan etkilenip eksi ruh haliyle başladım diziye, ilk kaçıp kovalamaca sahnesinde arkada gelen rahatsız edici müzk sesiyle bıraktım bırakacak gibi oldum, hatta konunun casusluk olması daha bir kötü etki yaptı bu tarz amerikan dizi veya filmleri hep antipatik gelmiştir bana .. sonra o sahnenin devamında dizi biraz gözüme hoş görünmeye başladı
sonra başroldeki karı kocanın ailesini görünce diziye ısındım sonra baba rolündeki phil karakteri ile anne rolündeki elizabeth karakteri bana uyumlu gelmeye başladı özellikle iki çocuklarıyla birlikte sıcak bir yuva ve mutlu bir aile tablosu çizdiler
devamında
olaya heyecan geldi yakaladıkları timosev in zamanında rusyadaki eğitim sırasında elizabeth e tecavüz ettiğini anladığımda elizabet in adamı öldürmesini istedim yalan yok
karı koca arasındaki ajanlığı bırakalım bırakmayalım tartışmasında fikir çatışması daha bir olaya ilgimi artırdı sonra yan komşuları stan karakterinin CIA ajanı çıkması daha bir heyecanı arttırdı, iki düşman komşunun yanyana düşmesi ilginç sahnelere yol açacaktır bunu ilerleyen bölümlerdede bekliyorum
philip in kızı paige i alışverişe götürdüğünde errol denen kel kafalı sapığın sözlü tacizine uğrayışı buna aynı anda phil in karşı koyamayışı etkili sahnelerdi gerçi sonra keltoşun defterini dürdü mutlu olduk

tamda philip bağajdaki timosev i çıkarıyorduki elizzabeth buna engel oldu , philip in amacı timosev i FBI ya teslim edip 6 milyon dolarlık ödülü kapmak ve rusya adına casusluk yapmayı bırakmaktı ? adamın tecavüzden haberi yoktu ? olaya elizabeth karışınca işin rengi değişti adamda karısına zamanında bu vatandaş tarafından tecavüz edildiğini anladı o sinirle timosevi öldürdü

karı kocanın cesedi imha etmek için arabayla gittikleri sahnede arkada çalan şarkı hoşuma gitti, aslında bölüm boyu üç şarkı çaldı sanırım bir hoşuma giden oydu

son sahnede herşeyden kıl kapan cia deki komşu stan ın gizlice garaja girmesi ve eli boş dönmesi heyecanlı sahnelerdi..

kısaca diziye devam edeceğim bir çok dalgalanmalara rağmen diziyi sevdim umarım ajan dizilerindeki olumsuzluklarla karşılaşmayızda güzel bir dizi izlemeye devam ederiz

ilk bölüme puanım = 8

@sürgünüm üde @Forumdash ıda diziye bekleriz gerçi sürgünüm bundan sonra önerdiğim dizileri izlemeyecektir ama yinede bir haber verelim
)

bu tarz bana ters genelde sevmem? ama işte başroldeki oyuncular sempatik gelince dizi bir şekilde gidebiliyor konusunu başta söylesen zaten büyük ihtimalle izlemem derdim
) bazen böyle sürprizler çıkıyor ? yinede sonuna kadar götürüp götürmeyeceğimden emin değilim yalnız şimdilik güzel bir başlangıç oldu benim için devamını artık zamana bırakalım

Ben alınganlık yapmam önerdiğin dizileri yine izlemeye devam edeceğim. Benim amacım üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Yabancı dizi izlemeyi seviyorum.

Diyorum işte konu çok önemli değil diye.

Ben de aslında konuya bakınca severim. Ajanlık işlerini doğrudan sevmem ama aile kılığında çift, ilgi çekici komşu falan sevebileceğim tarz bir şeyler gibi duruyor. Fakat işleyiş öyle olmadı.

Ben alınganlık yapmam önerdiğin dizileri yine izlemeye devam edeceğim. Benim amacım üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Yabancı dizi izlemeyi seviyorum.
marco poloda tam senlikti ama başlamamıştın

bununda ilk bölümünü mutlaka izle aslında @OzaN da sanırım zamanlamada hata yapmış? farklı bir ruh halindeyken izlemiştir diziyi öyle tahmin ediyorum
yoksa hadi 7 puanla başlasa anlarımda 5 puan verecek kadar çok kötü ne etkilemiş olabilir tam anlayamadım

Bunu kabul etmiyorum Marco Polo'ya başlamadım diye bişey yok. Elimde izlemem gereken bir çok dizi vardı onları bitirdim. Sen çok erken başlamıştın diziye nasıl yetişecektim sana.

Masters of Sex, Black Mirror ve Modern Family bitmeden bu diziyede başlayamam öncelik onların.

1x2

Tıpkı ilk bölüm gibi vasat bir bölümdü. Diziyle sanırım uyuşamayacağız oysa seveceğimden neredeyse emindim başlamadan önce.

Yorum yapacak pek bir şey bulamadım, bir bölüm daha deneyeceğim şansımı yine olmazsa zorlamanın anlamı yok.

5/10

1x2 Bölüm

heyecanlı ve güzel bir bölüm daha izledik

casusların hayatı gerçekten çok zor adamlar diken üstünde yaşıyor birde işin içinde çocuk olunca stresleri dahada bir artıyor gibi
bu bölümde yine
viola adlı zenci bir kadını tehtit ettiler , sonunda kadına istediklerinide yaptırdılar şişko kadın uzun süre direndiysede oğlunun ölecek olmasına daha fazla tahammül edemedi gidip çalışma odasındaki saati alıp getirdi phil saate mikrofonu yerleştirip yine kadına teslim etti , phil ve elizabeth yeni görevlerindede başarılı oldular ? risk arttıkça elizabeth kendilerine eğer bişey olursa çocukları ortada kalır diye endişelenmeye başladı ?

komşuları stan, philip ve elizabeth den şüphelenmeye başladığında heyecan dahada artacaktır diyorum izlemeye devam

1x3

Yine olmadı, yine sevemedim. Eleştirmenlerin bu kadar beğenip benim hiç ama hiç ısınmadığım dizi epey azdır. Bu dizi de onlardan biri oldu. Dizide tutunabileceğim hiçbir şey yok. Bu bölümde daha da sıkıldım. Başka dizilerde görüşmek üzere.

5/10