olaya heyecan geldi yakaladıkları timosev in zamanında rusyadaki eğitim sırasında elizabeth e tecavüz ettiğini anladığımda elizabet in adamı öldürmesini istedim yalan yok
karı koca arasındaki ajanlığı bırakalım bırakmayalım tartışmasında fikir çatışması daha bir olaya ilgimi artırdı sonra yan komşuları stan karakterinin CIA ajanı çıkması daha bir heyecanı arttırdı, iki düşman komşunun yanyana düşmesi ilginç sahnelere yol açacaktır bunu ilerleyen bölümlerdede bekliyorum
philip in kızı paige i alışverişe götürdüğünde errol denen kel kafalı sapığın sözlü tacizine uğrayışı buna aynı anda phil in karşı koyamayışı etkili sahnelerdi gerçi sonra keltoşun defterini dürdü mutlu olduk
tamda philip bağajdaki timosev i çıkarıyorduki elizzabeth buna engel oldu , philip in amacı timosev i FBI ya teslim edip 6 milyon dolarlık ödülü kapmak ve rusya adına casusluk yapmayı bırakmaktı ? adamın tecavüzden haberi yoktu ? olaya elizabeth karışınca işin rengi değişti adamda karısına zamanında bu vatandaş tarafından tecavüz edildiğini anladı o sinirle timosevi öldürdü
karı kocanın cesedi imha etmek için arabayla gittikleri sahnede arkada çalan şarkı hoşuma gitti, aslında bölüm boyu üç şarkı çaldı sanırım bir hoşuma giden oydu
son sahnede herşeyden kıl kapan cia deki komşu stan ın gizlice garaja girmesi ve eli boş dönmesi heyecanlı sahnelerdi..