CW The 100 - 1. Sezon Yorumları

the 100 9.bölüm @Çiğdem- @Forumdash
clarke ve bellamy arasında işiler olacak gibi git gide birbirlerine benzemeye başladılar
ark takiler öldü mü şimdi son sahneyi anlamadım
ocatavia saftirik dünyalıya aşık olmuş sahneleri çok hottu
finn de karar vermeli artık kimi seçtiği ile ilgili kızlar birbirini yiyecek

belamy benim tek favori karakterimdi zaten uzun zaman önce söylemiştim dizinin en hoşş çocuğu bence clarke daha yeni fark ediyor
cw dizileri 3lü aşk yaşatmayı seviyor 1 kıza 2 erkek durumları çok sık oluyor cw dizilerinde clarke belamy ve finn üçgenini izleyecez bence ama clarke belamye güveniyor çok iyi ikili oldular
ocatavia ayol bu kız her gördüğüne aşık oluyor zaten önce belamının bir adamıyla yakıslastı bu çocuk ölünce bu seferde mızlakla yaralanan bir çocuk vardı adını unuttum onunla yakınlastı şimdide o dünyalıyla yakınlasıyor
arkdakılerden önemli olan kişiler kurtulucak bence başkan clarkenin annesi ve başkanın yanına bir suratsız adam vardı onlar kurtulucak sadece bence diğerleri ölücek

bir de finn in sevgilisi kız var dörtgen oldu

Evet yine güzel bölümdü

Keşke finn dünyalılarla Clarke çatişması arasında vurulsaydı ölseydi
dizinin en gereksiz karaktersiz karakteri

10.bölümü izledim

octavia'm sadık çıktı @Çiğdem- ve @destere gibi parlak oğlanı görünce satış yapmadı istese yapar mıydı yapardı 100 tanesini satacak şey var kızda

murphy psikopat olacak galiba bölümün sonunda adamı nasıl öldürdü

raven sonunda finn-clarke ikilisinin arasından çekiliyi gibi
bellamy clarke a mı yazıyor ne

jasper çok havalanmıştı monty normale döndürdü
çok iyi bir arkadaş
ark ta noldu göstermediler
mekiktekiler öldü mü gerçekten

bölümü izledim şimdi @Çiğdem- izlediyse ağlamıştır

bellamy raven ı nasıl götürdü öyle ama raven en sonundaişe yaramadı dedi demek ki oğlanda işyok

finn e noldu şimdi öldü mü

monty i de birileri kaçırdı sanki telsizi gösterdiler yerde

Bu kız kim böyle

octavia
dizideki aşkım
@Çiğdem- de kızın abisine aşık bu gidişle akraba olucaz çiko ile
Başlarsam duramam
en iyisi hiç başlamamak
kısaca konusu şöyle the 100 ün :
çükü ile maşağı birbirine denk totosuyla trampet çalan bir grup ergen oğlanla, bir grup ergen kız hayatın sona erdiği dünyaya gerilim dolu saatler eşliğinde çiftleşmek üzere yollanmıştır, bu macera sırasında başrole yancılık yapan bir kaç karakterin dizide ölüp,dizi sonunda en parlak oğlanla en parlak kızın mutlu sona ulaşabileceği, klasik kiloyla alınan dizilerden

totoş bakış açısı işte bunu diyen de tuba var tuvana var diye kpa izlemese bari

tombalak, kpa da sütun gibi konu var
)
neresi konu be onun zorlama hepsi
al sana tesadüfi başlayan imkansız bir aşk
elif-ömer aynı tarz metin-nilü
dizideki tek ilgi çeken nokta katil kim
onu da aynı gün aynı saatte kuzey güneyde izledim ben ayno yemeği ikinci kez yemem

sadece katil kimi değil bir kaç konuyu birden takip ediyoruz orda mesela ömerle elif evlenecekmi,
bahar ne zaman gösterecek
nilü metin aşkının gidişatı nereye doğru
tayyarı kim durduracak

elifin babası ile ömerin nişanlısının aynı arabada ölümü neden ve kimler tarafından tezgahlandı????