CW The 100 - 1. Sezon Yorumları

the 100 9.bölüm @Çiğdem- @Forumdash
clarke ve bellamy arasında işiler olacak gibi git gide birbirlerine benzemeye başladılar :F ark takiler öldü mü şimdi son sahneyi anlamadım (b) ocatavia saftirik dünyalıya aşık olmuş sahneleri çok hottu :A finn de karar vermeli artık kimi seçtiği ile ilgili kızlar birbirini yiyecek :F

the 100 9.bölüm @Çiğdem- @Forumdash
clarke ve bellamy arasında işiler olacak gibi git gide birbirlerine benzemeye başladılar :F ark takiler öldü mü şimdi son sahneyi anlamadım (b) ocatavia saftirik dünyalıya aşık olmuş sahneleri çok hottu :A finn de karar vermeli artık kimi seçtiği ile ilgili kızlar birbirini yiyecek :F
belamy benim tek favori karakterimdi zaten uzun zaman önce söylemiştim dizinin en hoşş çocuğu bence clarke daha yeni fark ediyor :kiki::kiki: cw dizileri 3lü aşk yaşatmayı seviyor 1 kıza 2 erkek durumları çok sık oluyor cw dizilerinde clarke belamy ve finn üçgenini izleyecez bence ama clarke belamye güveniyor çok iyi ikili oldular :bhr::bhr::bhr: ocatavia ayol bu kız her gördüğüne aşık oluyor zaten önce belamının bir adamıyla yakıslastı bu çocuk ölünce bu seferde mızlakla yaralanan bir çocuk vardı adını unuttum onunla yakınlastı şimdide o dünyalıyla yakınlasıyor :F arkdakılerden önemli olan kişiler kurtulucak bence başkan clarkenin annesi ve başkanın yanına bir suratsız adam vardı onlar kurtulucak sadece bence diğerleri ölücek :T

belamy benim tek favori karakterimdi zaten uzun zaman önce söylemiştim dizinin en hoşş çocuğu bence clarke daha yeni fark ediyor :kiki::kiki: cw dizileri 3lü aşk yaşatmayı seviyor 1 kıza 2 erkek durumları çok sık oluyor cw dizilerinde clarke belamy ve finn üçgenini izleyecez bence ama clarke belamye güveniyor çok iyi ikili oldular :bhr::bhr::bhr: ocatavia ayol bu kız her gördüğüne aşık oluyor zaten önce belamının bir adamıyla yakıslastı bu çocuk ölünce bu seferde mızlakla yaralanan bir çocuk vardı adını unuttum onunla yakınlastı şimdide o dünyalıyla yakınlasıyor :F arkdakılerden önemli olan kişiler kurtulucak bence başkan clarkenin annesi ve başkanın yanına bir suratsız adam vardı onlar kurtulucak sadece bence diğerleri ölücek :T
bir de finn in sevgilisi kız var dörtgen oldu :F

Evet yine güzel bölümdü :X
Keşke finn dünyalılarla Clarke çatişması arasında vurulsaydı ölseydi :T: :T: dizinin en gereksiz karaktersiz karakteri:T:

10.bölümü izledim :X

octavia'm sadık çıktı @Çiğdem- ve @destere gibi parlak oğlanı görünce satış yapmadı istese yapar mıydı yapardı 100 tanesini satacak şey var kızda :X

murphy psikopat olacak galiba bölümün sonunda adamı nasıl öldürdü :F
raven sonunda finn-clarke ikilisinin arasından çekiliyi gibi
bellamy clarke a mı yazıyor ne :F
jasper çok havalanmıştı monty normale döndürdü :F çok iyi bir arkadaş
ark ta noldu göstermediler :( mekiktekiler öldü mü gerçekten :(

bölümü izledim şimdi @Çiğdem- izlediyse ağlamıştır :A

bellamy raven ı nasıl götürdü öyle ama raven en sonundaişe yaramadı dedi demek ki oğlanda işyok :A

finn e noldu şimdi öldü mü (b)
monty i de birileri kaçırdı sanki telsizi gösterdiler yerde

10.bölümü izledim :X

octavia'm sadık çıktı @Çiğdem- ve @destere gibi parlak oğlanı görünce satış yapmadı istese yapar mıydı yapardı 100 tanesini satacak şey var kızda :X

murphy psikopat olacak galiba bölümün sonunda adamı nasıl öldürdü :F
raven sonunda finn-clarke ikilisinin arasından çekiliyi gibi
bellamy clarke a mı yazıyor ne :F
jasper çok havalanmıştı monty normale döndürdü :F çok iyi bir arkadaş
ark ta noldu göstermediler :( mekiktekiler öldü mü gerçekten :(
Bu kız kim böyle :D

octavia :bhr: dizideki aşkım :) @Çiğdem- de kızın abisine aşık bu gidişle akraba olucaz çiko ile :F
Başlarsam duramam :D en iyisi hiç başlamamak :F
kısaca konusu şöyle the 100 ün :
çükü ile maşağı birbirine denk totosuyla trampet çalan bir grup ergen oğlanla, bir grup ergen kız hayatın sona erdiği dünyaya gerilim dolu saatler eşliğinde çiftleşmek üzere yollanmıştır, bu macera sırasında başrole yancılık yapan bir kaç karakterin dizide ölüp,dizi sonunda en parlak oğlanla en parlak kızın mutlu sona ulaşabileceği, klasik kiloyla alınan dizilerden :)

kısaca konusu şöyle the 100 ün :
çükü ile maşağı birbirine denk totosuyla trampet çalan bir grup ergen oğlanla, bir grup ergen kız hayatın sona erdiği dünyaya gerilim dolu saatler eşliğinde çiftleşmek üzere yollanmıştır, bu macera sırasında başrole yancılık yapan bir kaç karakterin dizide ölüp,dizi sonunda en parlak oğlanla en parlak kızın mutlu sona ulaşabileceği, klasik kiloyla alınan dizilerden :)
totoş bakış açısı işte bunu diyen de tuba var tuvana var diye kpa izlemese bari :)

tombalak, kpa da sütun gibi konu var :))
neresi konu be onun zorlama hepsi :F al sana tesadüfi başlayan imkansız bir aşk :F elif-ömer aynı tarz metin-nilü :) dizideki tek ilgi çeken nokta katil kim :) onu da aynı gün aynı saatte kuzey güneyde izledim ben ayno yemeği ikinci kez yemem :X

neresi konu be onun zorlama hepsi :F al sana tesadüfi başlayan imkansız bir aşk :F elif-ömer aynı tarz metin-nilü :) dizideki tek ilgi çeken nokta katil kim :) onu da aynı gün aynı saatte kuzey güneyde izledim ben ayno yemeği ikinci kez yemem :X
sadece katil kimi değil bir kaç konuyu birden takip ediyoruz orda mesela ömerle elif evlenecekmi,
bahar ne zaman gösterecek
nilü metin aşkının gidişatı nereye doğru
tayyarı kim durduracak :)
elifin babası ile ömerin nişanlısının aynı arabada ölümü neden ve kimler tarafından tezgahlandı????