CW The 100 - 1. Sezon Yorumları

hahaha tecavüzü nerden çıakrıyorsun sen yaaa yok öyle birşeyyy yine uydurup uydurup konusuyorsun @xemrexxx dediği gibi
hemen mekikten indikleri anda sarı kız clarke mıdır nedir zaten öyle kız ismide olmaz erkek isimli kız kılıklı şey dönüp at kuyruklu oğlana bakıyor ve şöyle diyor bizim yiyecek dağımız karşı tepeye düştü napciz diyor? oğlanda ormanlar radyasyonlu ama boşver bendoğal gazımla uçururum seni der gibi bir bakış atıyor ve orda benim için dizide bitiyor o oğlanlardan veya kzılardan parlak olanları sağ kalır sıradan olanlarıda bir şekilde çalıya dikene basıp ölecektir

doğruyu söyle güzel kız yok diye çamur atıyorsun değilmi dizimize
clarke varya erkek isimli kız? fena bişey değil ama konu çok ıslak

amann sen izleme zaten rezil ettin güzelim diziyi isabet olmuş brakman

@Çiğdem- almost human ın konusu nerde açılmamışmıydı onuda bir 15 dakika izledim bıraktım? onunla ilgilide muhteşem yorumlarım var
) o konuyu bulsamda yorumlarımı oraya yapsam bari

Müdahale ediyorum kırmızı yeri
Yanliş izlemişsin yada yine @destere 'lik yapıyorsun

Müdahale ediyorum kırmızı yeri
Yanliş izlemişsin yada yine @destere 'lik yapıyorsun
bir şans verilmiş diyelim sorunlu ergenler gazı bitmemiş dünyaya gönderilerek ikinci bir şans verilmiş
)

sendemi izliyorsun bunu ? 😕
bir daha seninle ortak dizi mizi izlemem
))

bir şans verilmiş diyelim sorunlu ergenler gazı bitmemiş dünyaya gönderilerek ikinci bir şans verilmiş
)

sendemi izliyorsun bunu ? 😕
bir daha seninle ortak dizi mizi izlemem
))
Senaryosu olmayan dizi izlemem ki
Bu dizi de potansiyel var gerçekten. Ki sen İMDB puanına bakıp dizi izleyenlerdensin galiba
IMDB'de düşük ama zamanla yukseldi
Bence bi daha izle. Çok değil 2 bölüm peşpeşe izle 3'e kendin geçiceksin

hiç imdb ye bakmadım foruma yorumlara baktım sonra dedim bunları gözden kaçırmışım bir seyredeyim , önce the 100 e baktım zaten başroldeki oyuncuların tavır ve hareketleriyle bir 20 dakikada pes ettim ben fazla götüremezdim zaten bünyeme uymaz

sonra çiğdemin almost human ına baktım onuda bir 15 dakikada terkettim sonra tam turn izlemek için kendimi hazırlııyordumki onunda konusunu okumuş oldum o da benlik değil bugün hep boşa kürek çektim
)

Almost Human'in 2.bölümünü ite kaka izledim sonrasında bıraktım. JJ Ambras etkisiyle başlamiştim diziye
Fringe gibi bişey olur dedim ama naafile
Turn'u bende izlemedim izlemicemde sanırım. AMC'nin bi laneti gibi sanki Killing'i iptal ederlerse oh olsun diyorum sadece

ya şimdi ben ne izleyeceğim cidden izleyecek dizilerim bitti gibi
)

@Çiğdem- almost human ın konusu nerde açılmamışmıydı onuda bir 15 dakika izledim bıraktım? onunla ilgilide muhteşem yorumlarım var
) o konuyu bulsamda yorumlarımı oraya yapsam bari
aaa almost human çok kaliteli bir diziydi ama zaten the tomorrow people ve almost human
kesinlikle sürpriz iptal olmaları türkiyede geniş kitleleri vardı almost humanıma laf ettirmem 🙂

aaa almost human çok kaliteli bir diziydi ama zaten the tomorrow people ve almost human
kesinlikle sürpriz iptal olmaları türkiyede geniş kitleleri vardı almost humanıma laf ettirmem 🙂

işte o geniş kitlelerden biri
)