Yok öyle bişeyAraştırmalarıma göre kızlar serseri erkekleri seviyorlar şansımız düşük.
Birazcık komik olursan bulursun bi kız
Yok öyle bişeyAraştırmalarıma göre kızlar serseri erkekleri seviyorlar şansımız düşük.
Ben çok komiğimdir ama sadece komedi yetmezYok öyle bişeyBen lisede 3 kızla çıktım, üçünüde güldürerek ayarladım
Birazcık komik olursan bulursun bi kız
Ya tabi komedi yetmezBen çok komiğimdir ama sadece komedi yetmez
Bende fit vücut var da biraz kalıp lazım vücudum iyidir yoksa sporsuz çok sağlam bir vücudum var yani herkese nasip olmaz. Omuzlarım da fazlasıyla geniş lan eski videolarımı hatırlasanaYa tabi komedi yetmezBiraz vücut, biraz tip olması lazım ki sende vücut yok hatırladığım kadarıyla ama tip vardır heralde
Lan ben şimdi ünide olcam ki offf off
Zuhahhaa sende fit vücut yok bildiğin zayıfsın işteBende fit vücut var da biraz kalıp lazım vücudum iyidir yoksa sporsuz çok sağlam bir vücudum var yani herkese nasip olmaz. Omuzlarım da fazlasıyla geniş lan eski videolarımı hatırlasana
Tip yani orta halde bir tipim var kameraya baktığım için gözlerim kapalı gibi görünüyor şuan
Baktıydım ben kot kafaya omuzlar eh işte diyelim, kol da orta şeker, göğüs pek yok.Zuhahhaa sende fit vücut yok bildiğin zayıfsın işteAçıkcası omuzlarında pek iyi durmuyor bence ama @Bully reyiz daha iyi bilir, bide o baksın
Tipine bişey diyemem onu kızlar desin bence
Uyy seni koca kafalı çocuk sen ne anlarsın omuzdan vücuttan kıskançZuhahhaa sende fit vücut yok bildiğin zayıfsın işteAçıkcası omuzlarında pek iyi durmuyor bence ama @Bully reyiz daha iyi bilir, bide o baksın
Tipine bişey diyemem onu kızlar desin bence
Göğüs var açtırmayın bana şimdiBaktıydım ben kot kafaya omuzlar eh işte diyelim, kol da orta şeker, göğüs pek yok.
Bırak fit sansın kendini, mutlu olsun.
Aslında Deniz'de potansiyel var ama hacim alması lazım. Zayıf biraz vücudu. Aynı yerde yaşasak ben onu 4-5 ayda toparlarım.
İşin ustası bile beni doğruladı daha konuşma benceUyy seni koca kafalı çocuk sen ne anlarsın omuzdan vücuttan kıskanç
Göğüs var açtırmayın bana şimdi
Herkes senin gibi şişko doğmuyor biz ne yapalımİşin ustası bile beni doğruladı daha konuşma bence
Uyy seni koca kafalı çocuk sen ne anlarsın omuzdan vücuttan kıskanç
Göğüs var açtırmayın bana şimdi
Accık ucundan göstersemSakın ha forum kaldıramaz bunu.
Ben anlayamam öyle malzemenin hepsini görmem lazım.Accık ucundan göstersem
Whatsapptan atarımBen anlayamam öyle malzemenin hepsini görmem lazım.
Olabilir, orada biz bizeyiz zaten.Whatsapptan atarım
Aynen zaten ne var ne yok attım bir tane daha atarım fena mıOlabilir, orada biz bizeyiz zaten.
Yalnız ne var ne yok attım derken yanlış anlaşılmalara yol açabilirsin şimdi niye karıştırıyorsun ki ortalığıAynen zaten ne var ne yok attım bir tane daha atarım fena mı
İçi fesat olan kişiler istedikleri gibi düşünsünler sen biliyorsan ne attığımı ben biliyorsam ne attığımı sıkıntı var mı yokYalnız ne var ne yok attım derken yanlış anlaşılmalara yol açabilirsin şimdi niye karıştırıyorsun ki ortalığı
69 kiloyum boyum 1.81 senden daha fit vücudum var merak etmeHerkes senin gibi şişko doğmuyor biz ne yapalım
Tamam işte ben 65 kiloyum ve 1,77 boyum var demek ki arada boy farkı var.69 kiloyum boyum 1.81 senden daha fit vücudum var merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?