Ten Kokunuzu Seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya tabi komedi yetmez :D Biraz vücut, biraz tip olması lazım ki sende vücut yok hatırladığım kadarıyla ama tip vardır heralde :D

Lan ben şimdi ünide olcam ki offf off :D
Bende fit vücut var da biraz kalıp lazım vücudum iyidir yoksa sporsuz çok sağlam bir vücudum var yani herkese nasip olmaz. Omuzlarım da fazlasıyla geniş lan eski videolarımı hatırlasana :D

Tip yani orta halde bir tipim var kameraya baktığım için gözlerim kapalı gibi görünüyor şuan :F

Bende fit vücut var da biraz kalıp lazım vücudum iyidir yoksa sporsuz çok sağlam bir vücudum var yani herkese nasip olmaz. Omuzlarım da fazlasıyla geniş lan eski videolarımı hatırlasana :D

Tip yani orta halde bir tipim var kameraya baktığım için gözlerim kapalı gibi görünüyor şuan :F
Zuhahhaa sende fit vücut yok bildiğin zayıfsın işte :D Açıkcası omuzlarında pek iyi durmuyor bence ama @Bully reyiz daha iyi bilir, bide o baksın :D

Tipine bişey diyemem onu kızlar desin bence :D

Zuhahhaa sende fit vücut yok bildiğin zayıfsın işte :D Açıkcası omuzlarında pek iyi durmuyor bence ama @Bully reyiz daha iyi bilir, bide o baksın :D

Baktıydım ben kot kafaya omuzlar eh işte diyelim, kol da orta şeker, göğüs pek yok. :D

Bırak fit sansın kendini, mutlu olsun. :F

Aslında Deniz'de potansiyel var ama hacim alması lazım. Zayıf biraz vücudu. Aynı yerde yaşasak ben onu 4-5 ayda toparlarım. :D

Uyy seni koca kafalı çocuk sen ne anlarsın omuzdan vücuttan kıskanç :A

Baktıydım ben kot kafaya omuzlar eh işte diyelim, kol da orta şeker, göğüs pek yok. :D

Bırak fit sansın kendini, mutlu olsun. :F

Aslında Deniz'de potansiyel var ama hacim alması lazım. Zayıf biraz vücudu. Aynı yerde yaşasak ben onu 4-5 ayda toparlarım. :D
Göğüs var açtırmayın bana şimdi :F

Yalnız ne var ne yok attım derken yanlış anlaşılmalara yol açabilirsin şimdi niye karıştırıyorsun ki ortalığı :F
İçi fesat olan kişiler istedikleri gibi düşünsünler sen biliyorsan ne attığımı ben biliyorsam ne attığımı sıkıntı var mı yok :D

Ben kokmuyorum sanırım ya. Gerçi bir bilene sormak gerek yine de.

tumblr_static_tumblr_mlxep4tzho1qal0zgo2_250.gif