o zaman kesin evlenmiştirde günahlarından arınıyodurUmreye gitmiş diyorlar.
Valla bilemem o yaptıklarım eskide kaldı dedi ve yerine beni tayin etti.hacca gitse de deişmez o
Haha bak bu daha akıllıcao zaman kesin evlenmiştirde günahlarından arınıyodur
Umreden geleli 7 ay olduUmreye gitmiş diyorlar.
Arap kızını ne yapacan seni Rus kızlarından ötesi kesmez.Umreden geleli 7 ay oldu
@primavera ne evlenmesi ya Oralarda zengin bi arap kızı bulsaydım ancak öyle evlenirdim
Ruslar sana yakışır biz kimiz kiArap kızını ne yapacan seni Rus kızlarından ötesi kesmez.
Yok be benim gibi çirkine o Ruslar bakar mı hiçRuslar sana yakışır biz kimiz ki
Saçları kestirirsen bi şansın olabilir belkiYok be benim gibi çirkine o Ruslar bakar mı hiç
İkinci dönem.Saçları kestirirsen bi şansın olabilir belki
O zaman Rusları değil normal kızı bile unut O saçlarla kimse bakmaz sanaİkinci dönem.
Valla kızlar çok beğeniyor saçlarımı derdine yan.O zaman Rusları değil normal kızı bile unut O saçlarla kimse bakmaz sana
Azcık bana benze, huy olarak benziyorsun ama tarzın benzemiyor
Ya bi git işine ya Normal kızları geçtim kezbanlar bile beğenmez o saçlarıValla kızlar çok beğeniyor saçlarımı derdine yan.
Hadi len yalan borcum mu varYa bi git işine ya Normal kızları geçtim kezbanlar bile beğenmez o saçları
Beğeniyorlarsa bişey diyemem ama o saçlarla kız bulman zor, biraz daha karizma bişey yaptırsan daha iyi olurHadi len yalan borcum mu var
2.dönem dediğim gibi eski tarzıma döneceğim şuan üniversitede sınıfımın ortak problemi saçlarımBeğeniyorlarsa bişey diyemem ama o saçlarla kız bulman zor, biraz daha karizma bişey yaptırsan daha iyi olur
Hadi bakalım eski tarzına dön ve bi kız ayarlada dönem bitmeden gurur kaynağımız ol2.dönem dediğim gibi eski tarzıma döneceğim şuan üniversitede sınıfımın ortak problemi saçlarım
Tamam paşam hatta kalHadi bakalım eski tarzına dön ve bi kız ayarlada dönem bitmeden gurur kaynağımız ol
Olum ciddiyim bizim işler iş değil bi kız bulda normale dönTamam paşam hatta kal
Araştırmalarıma göre kızlar serseri erkekleri seviyorlar şansımız düşük.Olum ciddiyim bizim işler iş değil bi kız bulda normale dön