o zaman kesin evlenmiştirde günahlarından arınıyodurUmreye gitmiş diyorlar.![]()
Valla bilemem o yaptıklarım eskide kaldı dedi ve yerine beni tayin etti.hacca gitse de deişmez o![]()
Haha bak bu daha akıllıcao zaman kesin evlenmiştirde günahlarından arınıyodur![]()
Umreden geleli 7 ay olduUmreye gitmiş diyorlar.![]()
Arap kızını ne yapacan seni Rus kızlarından ötesi kesmez.Umreden geleli 7 ay oldu
@primavera ne evlenmesi yaOralarda zengin bi arap kızı bulsaydım ancak öyle evlenirdim
![]()
Ruslar sana yakışır biz kimiz kiArap kızını ne yapacan seni Rus kızlarından ötesi kesmez.![]()
Yok be benim gibi çirkine o Ruslar bakar mı hiçRuslar sana yakışır biz kimiz ki![]()
Saçları kestirirsen bi şansın olabilir belkiYok be benim gibi çirkine o Ruslar bakar mı hiç![]()
İkinci dönem.Saçları kestirirsen bi şansın olabilir belki![]()
O zaman Rusları değil normal kızı bile unutİkinci dönem.![]()
Valla kızlar çok beğeniyor saçlarımı derdine yan.O zaman Rusları değil normal kızı bile unutO saçlarla kimse bakmaz sana
Azcık bana benze, huy olarak benziyorsun ama tarzın benzemiyor![]()
Ya bi git işine yaValla kızlar çok beğeniyor saçlarımı derdine yan.![]()
Hadi len yalan borcum mu varYa bi git işine yaNormal kızları geçtim kezbanlar bile beğenmez o saçları
![]()
Beğeniyorlarsa bişey diyemem ama o saçlarla kız bulman zor, biraz daha karizma bişey yaptırsan daha iyi olurHadi len yalan borcum mu var![]()
2.dönem dediğim gibi eski tarzıma döneceğimBeğeniyorlarsa bişey diyemem ama o saçlarla kız bulman zor, biraz daha karizma bişey yaptırsan daha iyi olur![]()
Hadi bakalım eski tarzına dön ve bi kız ayarlada dönem bitmeden gurur kaynağımız ol2.dönem dediğim gibi eski tarzıma döneceğimşuan üniversitede sınıfımın ortak problemi saçlarım
![]()
Tamam paşam hatta kalHadi bakalım eski tarzına dön ve bi kız ayarlada dönem bitmeden gurur kaynağımız ol![]()
Olum ciddiyim bizim işler iş değil bi kız bulda normale dönTamam paşam hatta kal![]()
Araştırmalarıma göre kızlar serseri erkekleri seviyorlar şansımız düşük.Olum ciddiyim bizim işler iş değil bi kız bulda normale dön![]()