Hadi benle sürgünümü anlarım da Allah aşkına sen hangi yüzle karşımıza dikildin.
Halk saolsun beni hemen hemen her ay finale çıkarıyorlar ama 1 şampiyonluğu geçemedim henüz. Ayrıca o kadar konu açtık biz de.
Sana istediğim gibi laf vuruyorum gücenmediğini biliyorum o yüzden rahatım daha vurim miHadi benle sürgünümü anlarım da Allah aşkına sen hangi yüzle karşımıza dikildin.
Halk saolsun beni hemen hemen her ay finale çıkarıyorlar ama 1 şampiyonluğu geçemedim henüz.
Ayrıca o kadar konu açtık biz de.![]()
Daha beni seven kitle gelmedi Allah'ın izniyle 5 oyla kapatacağım anketi.Sana istediğim gibi laf vuruyorum gücenmediğini biliyorum o yüzden rahatım daha vurim mi
Ben gücenmem tabii de diğer insanları gücendirmişsin ki 2 oyda kalmışsın.![]()
darksaal torpil geçmiş bu seferlik neyse ben bu ödüle layık görülmüştüm daha önceden de sürgünüm hakediyor o da alsın.Oy kullananların herkese açık göründüğünü bilmiyordum. @darksaal niye öyle yapmış anlamadım.
Benim gözümde bu ay hem editör oylamasında hem üye oylamasında çok büyük farklar yoktu bu nedenle geride olanlara oy verme kararı aldım.![]()
Anket normalde gizli olduğu için, herkese açık olması sadece benim için geçerliydi.Oy kullananların herkese açık göründüğünü bilmiyordum. @darksaal niye öyle yapmış anlamadım.
Benim gözümde bu ay hem editör oylamasında hem üye oylamasında çok büyük farklar yoktu bu nedenle geride olanlara oy verme kararı aldım.![]()
Sen zaten atmışsın farkını, sana atmasa da olur artık.Admin bile oylamada Eurovizyon'da komşu ülkeye oy kullanır gibi kendi yöneticine oy atıyor.![]()