Temmuz 2014 Ayının En Favori Editörü - Final

En Favori Editör Kim Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Hadi benle sürgünümü anlarım da Allah aşkına sen hangi yüzle karşımıza dikildin. :F
Halk saolsun beni hemen hemen her ay finale çıkarıyorlar ama 1 şampiyonluğu geçemedim henüz. :F

Ayrıca o kadar konu açtık biz de. :T:

Hadi benle sürgünümü anlarım da Allah aşkına sen hangi yüzle karşımıza dikildin. :F
Halk saolsun beni hemen hemen her ay finale çıkarıyorlar ama 1 şampiyonluğu geçemedim henüz. :F

Ayrıca o kadar konu açtık biz de. :T:
Sana istediğim gibi laf vuruyorum gücenmediğini biliyorum o yüzden rahatım daha vurim mi :F

Sana istediğim gibi laf vuruyorum gücenmediğini biliyorum o yüzden rahatım daha vurim mi :F
Ben gücenmem tabii de diğer insanları gücendirmişsin ki 2 oyda kalmışsın. :F

Ben gücenmem tabii de diğer insanları gücendirmişsin ki 2 oyda kalmışsın. :F
Daha beni seven kitle gelmedi Allah'ın izniyle 5 oyla kapatacağım anketi. :D Tamam yeter gevezeliği bırakalım yine susmak nedir bilmiyoruz. :A

Oy kullananların herkese açık göründüğünü bilmiyordum. @darksaal niye öyle yapmış anlamadım. :D

Benim gözümde bu ay hem editör oylamasında hem üye oylamasında çok büyük farklar yoktu bu nedenle geride olanlara oy verme kararı aldım. :):)
darksaal torpil geçmiş bu seferlik neyse ben bu ödüle layık görülmüştüm daha önceden de sürgünüm hakediyor o da alsın. :D

Oy kullananların herkese açık göründüğünü bilmiyordum. @darksaal niye öyle yapmış anlamadım. :D

Benim gözümde bu ay hem editör oylamasında hem üye oylamasında çok büyük farklar yoktu bu nedenle geride olanlara oy verme kararı aldım. :):)
Anket normalde gizli olduğu için, herkese açık olması sadece benim için geçerliydi. :D

Lakin yine bozulmuş sistem, kendiliğinden görünür hale geliyor. :(

Admin bile oylamada Eurovizyon'da komşu ülkeye oy kullanır gibi kendi yöneticine oy atıyor.:)

Editorleri hicbir sekilde oylamayacagim.Eyleme ciktim ben favori uyeyide bunuda oylamayacagim :(