Ağlamak mı ?Sağolda neden ağlıyorsun?![]()
bak böyle ağlama : ( smile dönmesin diye ayrı yazdım bu gülmek : ) ama bu da gülmek sayılıyor ( : ama bu aglama ):Ağlamak mı ?ben mesajlarımı hep öyle yazıyorum sonunada gülücük işareti koyuyorum .): bu işaret gülücük işareti, tersten yapıyorum yani
.Ağlamak işareti olduğunu bilmiyordum öyle midi?
![]()
Gülmeyi ağlama smileyi biliyordum da tersten yapınca tersi olduğunu bilmiyordumbak böyle ağlama : ( smile dönmesin diye ayrı yazdım bu gülmek : ) ama bu da gülmek sayılıyor ( : ama bu aglama ):![]()
Yandan bak arada gülücüklere. 🙂Ağlamak mı ?ben mesajlarımı hep öyle yazıyorum sonunada gülücük işareti koyuyorum .): bu işaret gülücük işareti, tersten yapıyorum yani
.Ağlamak işareti olduğunu bilmiyordum öyle midi?
![]()
Tersi oluyor tabi.Gülmeyi ağlama smileyi biliyordum da tersten yapınca tersi olduğunu bilmiyordum![]()
Teşekkürler.Tebrikler, oylamanın gidişatına göre sürpriz bir sonuç çıkmış.
Yandan bak arada gülücüklere. 🙂
Tersi oluyor tabi.
Teşekkürler.![]()
Bugüne kadar gülücük diye her mesajımı değişiklik olsun diye öyle yapıyordumTebrikler, oylamanın gidişatına göre sürpriz bir sonuç çıkmış.
Yandan bak arada gülücüklere. 🙂
Bu günden sonra ( : böyle yaparsınBugüne kadar gülücük diye her mesajımı değişiklik olsun diye öyle yapıyordum![]()
O değilde bugüne kadar kimse sen neden ağlıyorsun diyen olmadıBu günden sonra ( : böyle yaparsın![]()
TEŞEKKÜR EDERİM. 🙂🙂🙂😉TEBRİK EDERİM😉🙂
Program konusunda da anlamadın diye ağlıyorsun sandım birşey demedim.O değilde bugüne kadar kimse sen neden ağlıyorsun diyen olmadı.
Sende olmasanTEŞEKKÜR EDERİM. 🙂🙂
Program konusunda da anlamadın diye ağlıyorsun sandım birşey demedim.![]()
Teşekkürler.Güzel bir çekişme olmuş.
Tebrikler @EnveR hak etmiştin
@kvp-medya diğer ay sende inşallah aga artık.![]()
Teşekkürler.Tebrik ederim.![]()
Teşekkürler.Tebrikler ederim . Başarıların devamını dilerim. Çok sevindim.Darısı bizim başımıza. [emoji1]