Ağlamak mı ? ben mesajlarımı hep öyle yazıyorum sonunada gülücük işareti koyuyorum .): bu işaret gülücük işareti, tersten yapıyorum yani .Ağlamak işareti olduğunu bilmiyordum öyle midi?Sağolda neden ağlıyorsun?
bak böyle ağlama : ( smile dönmesin diye ayrı yazdım bu gülmek : ) ama bu da gülmek sayılıyor ( : ama bu aglama ):Ağlamak mı ? ben mesajlarımı hep öyle yazıyorum sonunada gülücük işareti koyuyorum .): bu işaret gülücük işareti, tersten yapıyorum yani .Ağlamak işareti olduğunu bilmiyordum öyle midi?
Gülmeyi ağlama smileyi biliyordum da tersten yapınca tersi olduğunu bilmiyordumbak böyle ağlama : ( smile dönmesin diye ayrı yazdım bu gülmek : ) ama bu da gülmek sayılıyor ( : ama bu aglama ):
Yandan bak arada gülücüklere. 🙂Ağlamak mı ? ben mesajlarımı hep öyle yazıyorum sonunada gülücük işareti koyuyorum .): bu işaret gülücük işareti, tersten yapıyorum yani .Ağlamak işareti olduğunu bilmiyordum öyle midi?
Tersi oluyor tabi.Gülmeyi ağlama smileyi biliyordum da tersten yapınca tersi olduğunu bilmiyordum
Teşekkürler.Tebrikler, oylamanın gidişatına göre sürpriz bir sonuç çıkmış.
Yandan bak arada gülücüklere. 🙂
Tersi oluyor tabi.
Teşekkürler.
Bugüne kadar gülücük diye her mesajımı değişiklik olsun diye öyle yapıyordumTebrikler, oylamanın gidişatına göre sürpriz bir sonuç çıkmış.
Yandan bak arada gülücüklere. 🙂
Bu günden sonra ( : böyle yaparsınBugüne kadar gülücük diye her mesajımı değişiklik olsun diye öyle yapıyordum
O değilde bugüne kadar kimse sen neden ağlıyorsun diyen olmadı .Bu günden sonra ( : böyle yaparsın
TEŞEKKÜR EDERİM. 🙂🙂🙂😉TEBRİK EDERİM😉🙂
Program konusunda da anlamadın diye ağlıyorsun sandım birşey demedim.O değilde bugüne kadar kimse sen neden ağlıyorsun diyen olmadı .
Sende olmasanTEŞEKKÜR EDERİM. 🙂🙂
Program konusunda da anlamadın diye ağlıyorsun sandım birşey demedim.
Teşekkürler.Güzel bir çekişme olmuş.
Tebrikler @EnveR hak etmiştin
@kvp-medya diğer ay sende inşallah aga artık.
Teşekkürler.Tebrik ederim.
Teşekkürler. İNŞALLAH.Tebrikler ederim . Başarıların devamını dilerim. Çok sevindim.Darısı bizim başımıza. [emoji1]