Temmuz 2014 Ayının En Favori Üyesi: EnveR

@EnveR çok sevindim baştan beri sendin favorim :D

@kvp-medya ve @Çiğdem- de bizden finale kalmakta birsey bak ben daha favori olamadm :F
Umarım bir dahaki aylarada sizler olursunuz.
tebrikler enver :)

@Çiğdem- oh olsun sonuncu olmuşsun :F
@Yiğitt nisan aynın en favori üyesi ben seçilmiştim oyüzden farklı daha önce seçilmemiş kişilere öncelik tanıyor oy verenler ama 2.kez favori olma itimalimde var tabikide:bhr::bhr:
@xemrexxx ben en azıdnan favori seçildiğim halde yine her oylamada finale kalabiliyorum sen ön elemeye bile kalamıyorsun artık :kiki::kiki::kiki:

@Çiğdem- ne hale gelmissin :(

@EnveR tebrikler :)
@kvp-medya sende 1. Olabilirmissin aslinda iyiki oy kullanmamisim ben 3 unuzude cok seviyorum cunku
ben memnunum sonucta favori seçildiğim halde ön elemerden en yüksek oyla finale kalıyorum buda iyi birşey yanı farklı kişilerin seçilmesinden bende memnunum @EnveR seçilmesindenmemnunum yanı sonrakı ayada @kvp-medya seçilirse yine sevinirim😉

@EnveR çok sevindim baştan beri sendin favorim :D

@kvp-medya ve @Çiğdem- de bizden finale kalmakta birsey bak ben daha favori olamadm :F
Umarım bir dahaki aylarada sizler olursunuz.
Çok sağol.Gelecek ay İNŞALLAH favori olursun. :)
@Çiğdem- ne hale gelmissin :(

@EnveR tebrikler :)
@kvp-medya sende 1. Olabilirmissin aslinda iyiki oy kullanmamisim ben 3 unuzude cok seviyorum cunku
ben memnunum sonucta favori seçildiğim halde ön elemerden en yüksek oyla finale kalıyorum buda iyi birşey yanı farklı kişilerin seçilmesinden bende memnunum @EnveR seçilmesindenmemnunum yanı sonrakı ayada @kvp-medya seçilirse yine sevinirim😉
Çok sevindim.Tebrikler. :)
Teşekkürler üçünüzde çok sağolun. :)

Çok sağol.Gelecek ay İNŞALLAH favori olursun. :)

Teşekkürler üçünüzde çok sağolun. :)
Ben daha ekim kasım anca Enver :X

Aman çok takma ya ben ağustostan burdayım geçen ay favori oldum daha :A
Ben takıyorum ve çok istiyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd