Temmuz 2011 Ayın En Favori Moderatörü Kim?

?

• cevaa

Oy: 7 33.3%
  • Dr.Who

Oy: 2 9.5%
  • emreemreu

Oy: 4 19.0%
  • Fks14

Oy: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
@OsmanAslan ben sana kiskanclik olayini SEN çikarttin demedim ki. Cümlelerimi iyi okursan sevinirim:)

@58 Evet o da bir insan, ama bu sektör'de kendini daha daha gelistirilmis ve daha daha deneyimi olan birisinden oy almak bana gurur vermisti açikcasi. Bu sefer o ayni gururu yasayamadik maalesef ama umarim gelecek haftalarda/aylarda olur.

Kimse bilip bilmeden konuşmasın kıskanma olayını ben asla çıkarmadım. AlemTo link at bakayım, nerde demişim? Ne içtin, diyor hemen beni suçlamayın ya bıktım bundan. Fks14 bana niye yazıyorsun ben nereden çıkarttım?

Adminim oy vermiş, lafını sana laf anlatmak için söylemedim sen Neferian, admin vs. oy vermedi galiba daha, dedin ben de admin oy vermiş, dedim.

admin oy vermiş zaten bitsin anket cevaa kazandı vs....bu cümleler :)daha da var bunlar aklıma geldi iki sayfa önce gel oku!!!

Haa anketin kapanisi için. Anket yarin saat 23:00'de kapanacak..

Ve OsmanAslan bir yorumundan dedi evet: bugun kapansin diye.. Ama öyle birsey olmayacak:)

@66 Sen kendince en iyisini seç abi. Görevini en çok hangi kisi dogru yere getiriyorsa onu sec. Kalbin kimi seçiyorsa onu seç :D

Şunu söylüyorum ben kıskanma ile ilgili bir laf etmedim. Tartışma yaşamak istemiyorum sevdiğim arkadaşlarımla :)

mesajı ne sildin allahtan kopyaladım :D

MESAJIN BU İŞTE;
Kıskanma ile ilgili 1 tane bile laf etmedim bu 1.

Cevaa kazandı kapat hemen, demedim bu da 2.

Oy verecek çok kişi kalmadı vermeyenler de bu gece 23.00'e kadar verirler, yarına kadar beklemeye gerek var mı, dedim o da gerek yok, dedi bu da 3. Bu konuyu açmanın manası ne? Kıskançlık gibi bir laf ağzımdan çıkmadı benim

osmanaslan ne diyorsun sen fks 14 gerek yok mu dedi:d Cevaa kazandı dedin bu 2 bu lafalrın hepsi kıskanıyorsun gibi mana yapmaya çalıştığı çıkıyor bu 3 hatta bu cümlende o kadar eminim ki hatta adım kadar herkes istediği kişiye oy verir ne demek istedin?hatırlattım dedin fks 14 mesaj yazınca mı aklına gliyor....ona zaten güzel cvp yazdım sana sende tamam dedin buda 4

mesajı ne sildin allahtan kopyaladım :D

MESAJIN BU İŞTE;
Kıskanma ile ilgili 1 tane bile laf etmedim bu 1.

Cevaa kazandı kapat hemen, demedim bu da 2.

Oy verecek çok kişi kalmadı vermeyenler de bu gece 23.00'e kadar verirler, yarına kadar beklemeye gerek var mı, dedim o da gerek yok, dedi bu da 3. Bu konuyu açmanın manası ne? Kıskançlık gibi bir laf ağzımdan çıkmadı benim

osmanaslan ne diyorsun sen fks 14 gerek yok mu dedi:d Cevaa kazandı dedin bu 2 bu lafalrın hepsi kıskanıyorsun gibi mana yapmaya çalıştığı çıkıyor bu 3 hatta bu cümlende o kadar eminim ki hatta adım kadar herkes istediği kişiye oy verir ne demek istedin?hatırlattım dedin fks 14 mesaj yazınca mı aklına gliyor....ona zaten güzel cvp yazdım sana sende tamam dedin buda 4

O mesajı sildim, tartışma çıkmasını istemiyorum. Sen öyle bir anlam çıkarttıysan sen bilirsin AlemTo. Kıskanma ile ilgili bir laf etmek istemedim ve aklımdan asla öyle bir şey geçmedi :) Bütün moderatörler iyiydi :)

Tamam arkadaşlar Fks14 kazansın'da böyle tartışmalar olmasın benim yüzümden tartışmayın...

bence çok saçma konuşuyorsun o cümleden bu anlamı çıkartamana helal olsun diyorum alemto

Ben niye kazanayim? Su an ankette en çok oy alan mod sensin:)..

bence çok saçma konuşuyorsun o cümleden bu anlamı çıkartamana helal olsun diyorum alemto

sen İsmini tam olarak versene senin konuşmalarını yazı hale getirip kitap yapacağım:d

biz osmanaslan ile konuşurken aradan niye çıkıyorsun onu anlamış değilim,k.bakma ama bana göre saçma hareket yapmaktan başka birşey yapmıyorsun sahsen

En iyi mod olsanız elinize ne geçecek ? Şahsen bir şey geçmeyecek. Bir en iyi mod seçimi yüzünden tartışma yaratmanıza değmez bence.

Vah Vah Vah... Gençler Çok Ateşlenmiş.. Neler oluyor Gençler kendinize gelin.. Fks 14 oyu sana verdim ama şu konuşmalarını okumamıştırm.. Seni yaşın 12-13 Filan mı Her oy verenin arkasından abidik gubidik yorumlar yapıyorsun.. Favori Forumum da Yönetici olduysanız azıcık çeki düzen verin kendinize çocukça hareketlerden ne kazanıyorsunuz.. Ozan'ım sana da hep dedim sadece çalışmak değil bu yetkiyi kişilere vermek.. bu yetkiyi kaldırabilmekte çalışmak kadar önemli...

Not : Lütfen Yarası olmayan arkadaşlar gocunmasın yazımın kime ne kadar gideceği açıktır..

Sayg,