Temmuz 2011 Ayın En Favori Moderatörü Kim?

?

• cevaa

Oy: 7 33.3%
  • Dr.Who

Oy: 2 9.5%
  • emreemreu

Oy: 4 19.0%
  • Fks14

Oy: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
Evet zarar gelmez ama söylemeye gerek yoktu bence. :)

@osmanaslan bence sen onu Fks 14'e söyledin senin kararın deyince Fks 14, ona dedin bence sen, bende öyle bir anlam katmadı...!!bencede hatırlatmaya gerek yoktu, o zaman buda hatırlatma flood yapmak yasaktır:D senin iş buna döndü......

bende diyorum sana durup dururken niye öyle cümle yazdın ne hatırlatması bu lütfen bundan sonra hatırlatma o zaman ,çünkü ben başka birşey olarak algıladım sahsen.....

Fks14 en çalışkan moderatör. Ben ona veriyorum oyumu. Fakat diğer arkadaşların da bir şey yapmadığını söylemek yanlış olur.
Benim gözümdeki moderatör sıralaması şu şekildedir:
%40-Fks14
%30-cevaa
%20-emreemreu
%10-Dr.Who

@SaMeT Çok tesekkür ederim:)

Ya arkadaslar ben artik biraz yoruldum. Sabah zaten birileri kafami bozdu yok kiskaniyorsun felan filan.

Ben kimi kiskanayim? Ben isimi dogru düzgün, saygimla ve serefimle yerine getirtiyorsam hiç kimseye kiskanmam.

Ayrica bu ankette cevaa kazanirsa onun adina mutlu olurum. Ama ben isimin hakkini verdigimi ve isimi adam gibi yerine getirdigimi sürece iyi bir mod oldugumu unutmam, unatmam. Ve bu da bir gerçek.. Isteyen inanir, isteyen inanmaz..

@SaMeT Çok tesekkür ederim:)

Ya arkadaslar ben artik biraz yoruldum. Sabah zaten birileri kafami bozdu yok kiskaniyorsun felan filan.

Ben kimi kiskanayim? Ben isimi dogru düzgün, saygimla ve serefimle yerine getirtiyorsam hiç kimseye kiskanmam.

Ayrica bu ankette cevaa kazanirsa onun adina mutlu olurum. Ama ben isimin hakkini verdigimi ve isimi adam gibi yerine getirdigimi sürece iyi bir mod oldugumu unutmam, unatmam. Ve bu da bir gerçek.. Isteyen inanir, isteyen inanmaz..

Hacı bu lafların bana değil dimi?

@48 Tabi ki degil.. Sen bana: sen beni kiskaniyorsun felan dedin mi? Demedin.

Senin adina seviniyorum. Isini adam gibi yerine getiriyorsun ama bunu bende, emre'de, Dr.Who'da yapiyoruz.

@48 Tabi ki degil.. Sen bana: sen beni kiskaniyorsun felan dedin mi? Demedin.

Senin adina seviniyorum. Isini adam gibi yerine getiriyorsun ama bunu bende, emre'de, Dr.Who'da yapiyoruz.

Bütün modlar işini çok iyi yapıyor ona bişey demiyorum ama kıskanma olayını kim çıkardı onu bilmiyorum

Tamam mod panpalarım sakin :D Hepiniz kaliteli modlarsınız yapmayın şöyle şeyler

Zaten söyleyecek degil burada, söylemek zorundada degilim:)..

Neyse dedigim gibi.. hepimizi isimizi dogru bir sekilde yerine getiriyorsunuz.

Haa OsmanAslan bir yorumundan demissin: Adminim de oyunu kullanmis.

Adminim oyunu kullandim biliyorum, emre'ye kullandi oyunu bence. Haziran/Temmuz Haftasinin en iyi moderatör seçilirken oyunu yine emre'ye kullanmisti ve kaç kez bana.:) Bu beni mutlu etmisti. Adminden oy almak, bana göre gurur verici birsey. Ama maalesef bu sefer oy alamadik. Bu beni cevaa'dan, emre'den veya Dr.Who'dan daha zayif bir mod oldugumu göstertmiyor. Ama belki daha daha çalismak ve daha daha konu anlamina geliyor galiba. Ama bence ben çok çalisiyorum ve gece gündüz forumdayim ve bunu sen de biliyorsun OsmanAslan.

Saygilar,

Fks14

@55 haklı la etiketçi olmayın bu kadar :D admin de senin benim gibi bi insan (olumlu anlamda diyorum @Ozan)

Kimse bilip bilmeden konuşmasın kıskanma olayını ben asla çıkarmadım. AlemTo link at bakayım, nerde demişim? Ne içtin, diyor hemen beni suçlamayın ya bıktım bundan. Fks14 bana niye yazıyorsun ben nereden çıkarttım?

Adminim oy vermiş, lafını sana laf anlatmak için söylemedim sen Neferian, admin vs. oy vermedi galiba daha, dedin ben de admin oy vermiş, dedim.