Anladığın kadar bile yeterliKonu haber açmakla başlamış, Bnm mesajlarıma gelmiş, arada ismi lazım değil foxcu bir arkadaştan bahsedilmiş en son da herkes kendini tanır deniyor çok bişi anlamadım senin konu açamamanın öncesi var sanırım
Yukarıdaki mesajlarını zaten üstüme almıyorum Türkiye 1171.si olarak medya ve iletişim kazanıp okumuş şu an reklam işi yapan biri olarak
Mesajlarıma gelirsek hiçbir şey kolay olmuyor zamanında mesajlarımda 'ayol' dediğim için Bile şikayet eden 30-35 kişi vardı forumda şimdi 5 tane anca var, kimisini ben kimisini hayat gönderdi forumdan. Sana da aynısını tavsiye ederim haklıysan zamanla anlaşılır![]()
Ben artık bu foruma konu açsam ne olur açmasam ne olur? Zaten favori üye değilim açamam. Diğer hesabımdan açıyordum. Önceden çoğunlukla ilk haberler burada paylaşılıyordu. Ama şimdi öyle mi ? Yerel şehir siteleri bile TV haberi paylaşıyor 1-2 gün sonra burada konusu açılıyor !! Benim üzülüp, sorun ettiğim de bu aslında. Noldu bu foruma ? Benim ne seninle ne de bir başkasıyla hiçbir sorunum yok, olamazda. Kişisel algılama lütfen. Ben sadece senin üzerinden örnek verdim ki kolay anlaşılabilir olsun. pompy @Keith Long üzerinden versem ben dahil hiçbirimizde akıl kalmaz