Telefonuzun Alarmını Kuruyor Musunuz ? Kuruyorsanız Saat Kaça?

Genelde 7.15 Staj ve spor maceraları derken alıştım. Sadece son 1aydır evin inşaat halinden dolayı sarkabiliyor. Alarmı susturmacalar.

Yoo dışarıdan geldim
İşlerim vardı
@destere
Dışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem-

Bu saate kadar ne işi
Bu saate kadar ne işi
ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadar

Avcılara getirtme beni
Dışarılarda geziyorum demiyor da

Avcılara getirtme beni
@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyordu

Avcılara getirtme beni
dışarı çıktığım görülmemiştir
avcılar sahilde bir bar var gaga denize nazır öff birde rüzgar esiyor püfür püfür muhteşem bir yer ama ben görmedim tabi öyle diyorlar

dışarı çıktığım görülmemiştir
avcılar sahilde bir bar var gaga denize nazır öff birde rüzgar esiyor püfür püfür muhteşem bir yer ama ben görmedim tabi öyle diyorlar
Ya öyledir oradan Florya Yeşilköy filan oradan zirveler kop kop
Gaga'nın yesinler

@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyordu
sabahları yakalayamıyorlar gece yarısı tepemize biniyorlar annenmi var derdin var demektir
keşke beni doğracağına taş doğursaydıda ona emretseydi işleri? bari taşın psikolojisi bozulmazdı

sabahları yakalayamıyorlar gece yarısı tepemize biniyorlar annenmi var derdin var demektir
keşke beni doğracağına taş doğursaydıda ona emretseydi işleri? bari taşın psikolojisi bozulmazdı
Bak @Harunnn60 koktey partilerinden geliyor dizi yıldızısı sonucta

Samanyoluda bir dizide oynamış çocukken ama söylemiyor cnm desede baksak
samanyolu bir ara mahalleri dolaşıyordu oyuncu bulmak için herkesi yıldız yapmışlardı kendimi zor kurtarmıştım gaga kendini kurtaramamıştır