Racaplar yetişmez diye 9 kalktım bugün kafam zonkluyor vlla zor uyanma saati haberin olsunŞu sıralar 10:30'a kadar düşürdüm alarmı.Yavaş yavaş 09:00'a kadar getireceğim.
Racaplar yetişmez diye 9 kalktım bugün kafam zonkluyor vlla zor uyanma saati haberin olsunŞu sıralar 10:30'a kadar düşürdüm alarmı.Yavaş yavaş 09:00'a kadar getireceğim.
2-3 gibi yatakta öyle uzanmış bir şekilde uyuyakalıp 5 gibi üşüdüğüm için uyanıp 7-8 civarına alarm kurup yatıyorum her gün düzenli olarak
9'a kuruyorum sonra geri yatıyorumŞu sıralar 10:30'a kadar düşürdüm alarmı.Yavaş yavaş 09:00'a kadar getireceğim.
Bu saate kadar ne işi
Dışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem-
Bu saate kadar ne işi
Bu saate kadar ne işi
ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadar
Avcılara getirtme beniDışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem-
ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadar
Avcılara getirtme beniDışarılarda geziyorum demiyor da
@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyorduDışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem-
dışarı çıktığım görülmemiştirAvcılara getirtme beniDışarılarda geziyorum demiyor da
Ya öyledir oradan Florya Yeşilköy filan oradan zirveler kop kopdışarı çıktığım görülmemiştiravcılar sahilde bir bar var gaga denize nazır öff birde rüzgar esiyor püfür püfür muhteşem bir yer ama ben görmedim tabi öyle diyorlar
sabahları yakalayamıyorlar gece yarısı tepemize biniyorlar annenmi var derdin var demektir@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyordu
Bak @Harunnn60 koktey partilerinden geliyor dizi yıldızısı sonuctasabahları yakalayamıyorlar gece yarısı tepemize biniyorlar annenmi var derdin var demektirkeşke beni doğracağına taş doğursaydıda ona emretseydi işleri? bari taşın psikolojisi bozulmazdı
hangi dizide yıldızlaşmış söylesin diziyi bizde izleyelim bakalım ne işler çeviriyor böyle sadece dedikodudan ibaret görmemiz şartKıymetimi bilmediniz beni ellere teslim ettiniz@destere
hangi dizide yıldızlaşmış söylesin diziyi bizde izleyelim bakalım ne işler çeviriyor böyle sadece dedikodudan ibaret görmemiz şart
Samanyoluda bir dizide oynamış çocukken ama söylemiyor cnm desede baksakKıymetimi bilmediniz beni ellere teslim ettiniz@destere
samanyolu bir ara mahalleri dolaşıyordu oyuncu bulmak için herkesi yıldız yapmışlardı kendimi zor kurtarmıştım gaga kendini kurtaramamıştırSamanyoluda bir dizide oynamış çocukken ama söylemiyor cnm desede baksak
Samanyoluda bir dizide oynamış çocukken ama söylemiyor cnm desede baksak
Şu konuyu kapatınsamanyolu bir ara mahalleri dolaşıyordu oyuncu bulmak için herkesi yıldız yapmışlardı kendimi zor kurtarmıştım gaga kendini kurtaramamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?