Telefonuzun Alarmını Kuruyor Musunuz ? Kuruyorsanız Saat Kaça?

Genelde 7.15 Staj ve spor maceraları derken alıştım. Sadece son 1aydır evin inşaat halinden dolayı sarkabiliyor. Alarmı susturmacalar. :D

Yoo dışarıdan geldim :A İşlerim vardı :A @destere
Dışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem- :)

Bu saate kadar ne işi :A
Bu saate kadar ne işi :A
ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadar :)

Dışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem- :)

ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadar :)
Avcılara getirtme beni :A Dışarılarda geziyorum demiyor da :A

Avcılara getirtme beni :A Dışarılarda geziyorum demiyor da :A

@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyordu :F

@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyordu :F
sabahları yakalayamıyorlar gece yarısı tepemize biniyorlar annenmi var derdin var demektir :) keşke beni doğracağına taş doğursaydıda ona emretseydi işleri? bari taşın psikolojisi bozulmazdı :)