Racaplar yetişmez diye 9 kalktım bugün kafam zonkluyor vlla zor uyanma saati haberin olsunŞu sıralar 10:30'a kadar düşürdüm alarmı. Yavaş yavaş 09:00'a kadar getireceğim.
Racaplar yetişmez diye 9 kalktım bugün kafam zonkluyor vlla zor uyanma saati haberin olsunŞu sıralar 10:30'a kadar düşürdüm alarmı. Yavaş yavaş 09:00'a kadar getireceğim.
2-3 gibi yatakta öyle uzanmış bir şekilde uyuyakalıp 5 gibi üşüdüğüm için uyanıp 7-8 civarına alarm kurup yatıyorum her gün düzenli olarak
9'a kuruyorum sonra geri yatıyorum @Çiğdem-Şu sıralar 10:30'a kadar düşürdüm alarmı. Yavaş yavaş 09:00'a kadar getireceğim.
Dışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem-Yoo dışarıdan geldim İşlerim vardı @destere
Bu saate kadar ne işi
Bu saate kadar ne işi
ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadarGenciz işte @destere anlar
Avcılara getirtme beni Dışarılarda geziyorum demiyor daDışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem-
ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadar
Avcılara getirtme beni Dışarılarda geziyorum demiyor da
@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyorduDışarda geceyarısı ne işin vardı kimbilir nerelerde neiş çeviriyor bu gaga @Çiğdem-
ben hiç bişey anlamadım kendi pis işlerine beni karıştırmaya çalışıyor ben ev oğlanıyım evden dışarı adım atmam taaki kısmetim kapıyı çalana kadar
dışarı çıktığım görülmemiştir avcılar sahilde bir bar var gaga denize nazır öff birde rüzgar esiyor püfür püfür muhteşem bir yer ama ben görmedim tabi öyle diyorlarAvcılara getirtme beni Dışarılarda geziyorum demiyor da
Ya öyledir oradan Florya Yeşilköy filan oradan zirveler kop kop Gaga'nın yesinlerdışarı çıktığım görülmemiştir avcılar sahilde bir bar var gaga denize nazır öff birde rüzgar esiyor püfür püfür muhteşem bir yer ama ben görmedim tabi öyle diyorlar
sabahları yakalayamıyorlar gece yarısı tepemize biniyorlar annenmi var derdin var demektir keşke beni doğracağına taş doğursaydıda ona emretseydi işleri? bari taşın psikolojisi bozulmazdı@destere 7/24 saat evden çıkmıyor gerçekten geçen gece saat 3 suralarında annesi ona ev işi vermiş onu diyordu
Bak @Harunnn60 koktey partilerinden geliyor dizi yıldızısı sonuctasabahları yakalayamıyorlar gece yarısı tepemize biniyorlar annenmi var derdin var demektir keşke beni doğracağına taş doğursaydıda ona emretseydi işleri? bari taşın psikolojisi bozulmazdı
Kıymetimi bilmediniz beni ellere teslim ettiniz @destereBak @Harunnn60 koktey partilerinden geliyor dizi yıldızısı sonucta
Bak @Harunnn60 koktey partilerinden geliyor dizi yıldızısı sonucta
hangi dizide yıldızlaşmış söylesin diziyi bizde izleyelim bakalım ne işler çeviriyor böyle sadece dedikodudan ibaret görmemiz şartKıymetimi bilmediniz beni ellere teslim ettiniz @destere
hangi dizide yıldızlaşmış söylesin diziyi bizde izleyelim bakalım ne işler çeviriyor böyle sadece dedikodudan ibaret görmemiz şart
Samanyoluda bir dizide oynamış çocukken ama söylemiyor cnm desede baksakKıymetimi bilmediniz beni ellere teslim ettiniz @destere
samanyolu bir ara mahalleri dolaşıyordu oyuncu bulmak için herkesi yıldız yapmışlardı kendimi zor kurtarmıştım gaga kendini kurtaramamıştırSamanyoluda bir dizide oynamış çocukken ama söylemiyor cnm desede baksak
Samanyoluda bir dizide oynamış çocukken ama söylemiyor cnm desede baksak
Şu konuyu kapatınsamanyolu bir ara mahalleri dolaşıyordu oyuncu bulmak için herkesi yıldız yapmışlardı kendimi zor kurtarmıştım gaga kendini kurtaramamıştır