YS Tek Devlet - 9.Bölüm ( Yeni Bölüm )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alemdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@pompy ya boşver 4 reyting aldığım sürece yeter bana sadece bi kez 7 reyting istiyorum o kadar yoksa ben senin kanalında rahatım ve benim senaryoları yayınladığın için sağol

@Çiğdem- ya abla artık herkes vadi düşmanı çünkü 12 sezonda çift haneli reyting gören dizilerdeniz kıskananlar çok

@pompy ya boşver 4 reyting aldığım sürece yeter bana sadece bi kez 7 reyting istiyorum o kadar yoksa ben senin kanalında rahatım ve benim senaryoları yayınladığın için sağol

@Çiğdem- ya abla artık herkes vadi düşmanı çünkü 12 sezonda çift haneli reyting gören dizilerdeniz kıskananlar çok
@pompy i her koşulda desteklerim senin diziyide desteklicez 4-5 reyting iyi şu dönemde bencede :A :A :A

Ah 10.yeni bölümde o sahne tarzında bişey olucak merak etme abla

@pompy Cuma akşamı 10.bölümü yayınlasam olur mu
Halkın Polisi var cuma günü Arka sokaklar yokten rahat ilgilenirim bence bu aksiyonların haftada iki gün olması kötü oluyor yine perşembe yayınlayabilirsin aradan ben öğretmenimdem öğrendim Medya planlama dersinde insanı sıkmamak lazım çifte bölümle Halkın Polisi oyüzden Haftalık gidiyor tek bölüm tek haftalık

Halkın Polisi var cuma günü Arka sokaklar yokten rahat ilgilenirim bence bu aksiyonların haftada iki gün olması kötü oluyor yine perşembe yayınlayabilirsin aradan ben öğretmenimdem öğrendim Medya planlama dersinde insanı sıkmamak lazım çifte bölümle Halkın Polisi oyüzden Haftalık gidiyor tek bölüm tek haftalık
Ozaman gelecek hafta Pazartesi Perşembe yapalım çok sıkılmasınlar

10.Bölüm Fragmanı

Polat ve Aslan kanlar içindedir yedikleri elektrik yüzünden

Şemo : Aç köpekler bunlar size şimdilik cennetliktir siz şimdi göreceksiniz

Şemo ingiliz anahtarı ile Aslanın bacaklarını kırar
Aslan acıdan bağırır

--------------

Teröristlerin kampını görürüz ve yukardan helikopter gelir
Bir halatla abdülhey, yasin ve erhan yere iner
Kampın 3 girişi vardır her biri bir girişe doğru gider

Aksiyonun bir gram eksilmediği Tek Devlet yeni bölümüyle yarın akşam 22:30'da Yenisu'da

@pompy @vadikızı @Çiğdem-

10.Bölüm Fragmanı

Polat ve Aslan kanlar içindedir yedikleri elektrik yüzünden

Şemo : Aç köpekler bunlar size şimdilik cennetliktir siz şimdi göreceksiniz

Şemo ingiliz anahtarı ile Aslanın bacaklarını kırar
Aslan acıdan bağırır

--------------

Teröristlerin kampını görürüz ve yukardan helikopter gelir
Bir halatla abdülhey, yasin ve erhan yere iner
Kampın 3 girişi vardır her biri bir girişe doğru gider

Aksiyonun bir gram eksilmediği Tek Devlet yeni bölümüyle yarın akşam 22:30'da Yenisu'da

@pompy @vadikızı @Çiğdem-
Ooo gerçekten bol aksiyonlu bölüm olacak gibi :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy