Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,022
- Puanı
- 1,060
ama yinede iyi sürdü 32.Bölüm adı değişmese dahada giderdi aslındaAaa evet o senaryon ortalığı karıştırmıştı![]()
ama yinede iyi sürdü 32.Bölüm adı değişmese dahada giderdi aslındaAaa evet o senaryon ortalığı karıştırmıştı![]()
Yeni adı ne olmuştu unuttumama yinede iyi sürdü 32.Bölüm adı değişmese dahada giderdi aslında
Süper güçler 32.bölüm Finalde sonu çatışmayla bittiYeni adı ne olmuştu unuttum![]()
@pompy i her koşulda desteklerim senin diziyide desteklicez 4-5 reyting iyi şu dönemde bencede
Bencede abla
Aaa bu arada Polat ve Aslan Akbey sahnesi Abdülhey sahnesini hatırlattıBencede abla
Ah 10.yeni bölümde o sahne tarzında bişey olucak merak etme ablaAaa bu arada Polat ve Aslan Akbey sahnesi Abdülhey sahnesini hatırlattı![]()
![]()
Halkın Polisi var cuma günü Arka sokaklar yokten rahat ilgilenirim bence bu aksiyonların haftada iki gün olması kötü oluyor yine perşembe yayınlayabilirsin aradan ben öğretmenimdem öğrendim Medya planlama dersinde insanı sıkmamak lazım çifte bölümle Halkın Polisi oyüzden Haftalık gidiyor tek bölüm tek haftalıkAh 10.yeni bölümde o sahne tarzında bişey olucak merak etme abla
@pompy Cuma akşamı 10.bölümü yayınlasam olur mu
Ozaman gelecek hafta Pazartesi Perşembe yapalım çok sıkılmasınlarHalkın Polisi var cuma günü Arka sokaklar yokten rahat ilgilenirim bence bu aksiyonların haftada iki gün olması kötü oluyor yine perşembe yayınlayabilirsin aradan ben öğretmenimdem öğrendim Medya planlama dersinde insanı sıkmamak lazım çifte bölümle Halkın Polisi oyüzden Haftalık gidiyor tek bölüm tek haftalık
@vadikızı abla geri yazcan mı merak etmiştin de neden sezon finali yaptığımıHımm 2 eski karakter girecek demek kimler olacak kimsede gelmedi aklıma 4 bölüm sonra yani niye erken sezın finali yapıyon
bunu yarın konuşalım ben çıkım artık emre görüşürüz
@vadikızı abla geri yazcan mı merak etmiştin de neden sezon finali yaptığımı
Artık amerika sistemini yapcam bir konu belirleyip ona göre sezonu yazıyorum daha tüm bölümleri yazmadım ama ya qr yada 15.bölümde bitircemevet ah bir türlü soramadım ablam ne için erken sezon finali yapacan![]()
Artık amerika sistemini yapcam bir konu belirleyip ona göre sezonu yazıyorum daha tüm bölümleri yazmadım ama ya qr yada 15.bölümde bitircem
Ooo gerçekten bol aksiyonlu bölüm olacak gibi10.Bölüm Fragmanı
Polat ve Aslan kanlar içindedir yedikleri elektrik yüzünden
Şemo : Aç köpekler bunlar size şimdilik cennetliktir siz şimdi göreceksiniz
Şemo ingiliz anahtarı ile Aslanın bacaklarını kırar
Aslan acıdan bağırır
--------------
Teröristlerin kampını görürüz ve yukardan helikopter gelir
Bir halatla abdülhey, yasin ve erhan yere iner
Kampın 3 girişi vardır her biri bir girişe doğru gider
Aksiyonun bir gram eksilmediği Tek Devlet yeni bölümüyle yarın akşam 22:30'da Yenisu'da
@pompy @vadikızı @Çiğdem-
Aynen çok yakında Aslan akbey'in efsanevi ölümüne şahit olacaksınız 11 yada 12.bölümdeOoo gerçekten bol aksiyonlu bölüm olacak gibi![]()
Kara gelmemişmiydi benmi karıştırdımAynen çok yakında Aslan akbey'in efsanevi ölümüne şahit olacaksınız 11 yada 12.bölümdeve sonra Çakır ve Kara geliyor mu desem
Geldi de telefondanKara gelmemişmiydi benmi karıştırdım![]()
Aaa doğru ben diziye demek istemiştimGeldi de telefondanşimdi kendisi görücekler Polat lar