bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,327
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Telefona bakarmış gibi yapıp, gözlükle etrafı kesiyorsun değil mi 😁😁😁😁😁Güneş gözlüğümü takıp telefonda takılıyorum.
@ThTelefona bakarmış gibi yapıp, gözlükle etrafı kesiyorsun değil mi 😁😁😁😁😁
Telefona bakarmış gibi yapıp, gözlükle etrafı kesiyorsun değil mi 😁😁😁😁😁
Pandemi çıkmasa Fransız arkadaşımla gelmek isterdim Yunan adasında denizeTelefona bakarmış gibi yapıp, gözlükle etrafı kesiyorsun değil mi 😁😁😁😁😁
Etkinlik olsa güzel olurdu ya. Birra Peja zero içeriz bizde alkolsüz bira o serbest @Royal HighnessGızzz okadar şey var ki bitmez 😁😁
Şuan sahildeyim, neler almışım bakam..
Güneş gözlüğü
Su
Magnum 😁😁😁 (eve gidince 3.turları başlatam)
Telefon
Şezlong
..
------
@RüzgarGülü @Royal Highness hangi marka içelim soğuk soğuk 🤣🤣🤣
Şu foruma ziyaretçi olarak çocuklar falan girmediğini bilsem en iyi bira etkinliği yapacam 🤣🤣🤣🤣 @Bully
Marka konusunda sorun yok ama ürün yetişkinlere yönelik,forumda genç üyeler ve ziyaretçi olarak gelen küçük kişiler olduğunu düşünürsel olmaz ama kendi aramızda sohbet edebiliriz.Etkinlik olsa güzel olurdu ya. Birra Peja zero içeriz bizde alkolsüz bira o serbest @Royal Highness
Onu bilemiyorum bak. Plastik olunca tadı çok iyi değildir diye tahmin ediyorumMarka konusunda sorun yok ama ürün yetişkinlere yönelik,forumda genç üyeler ve ziyaretçi olarak gelen küçük kişiler olduğunu düşünürsel olmaz ama kendi aramızda sohbet edebiliriz.
heyy gidii hryy 2 liraya skoll bira vardı plastik şişede
@Royal Highness @Bully @12.Adam @Yakamoz-Asi
Bide 2 liraya ikram şarapları vardı. Tek şişe içip bayılmışdım, en gece sahilde şezlongda kumla bütünleşiyordum 😁😁😁😁🫣🫣🫣Onu bilemiyorum bak. Plastik olunca tadı çok iyi değildir diye tahmin ediyorum
Sadece eğlence amaçlı içerim gerçeklerden kaçmak için öyle sızmak kadar içmek gibi huyum yok sen buyutmussun işiBide 2 liraya ikram şarapları vardı. Tek şişe içip bayılmışdım, en gece sahilde şezlongda kumla bütünleşiyordum 😁😁😁😁🫣🫣🫣
Kendimi dağıttığım azdır ama çenem çok açılır o yüzden etrafımda telefon olmaması gerekiyor 🫣🫣🫣🫣Sadece eğlence amaçlı içerim gerçeklerden kaçmak için öyle sızmak kadar içmek gibi huyum yok sen buyutmussun işi
Aklıma bu sahne geldi eskilerden bahsedinceKendimi dağıttığım azdır ama çenem çok açılır o yüzden etrafımda telefon olmaması gerekiyor 🫣🫣🫣🫣
aradığım konu buydu işte
@The_Erinch @Yakamoz-Asi bak yaşanmışlıklar var burda.aradığım konu buydu işte
sahil bira ve çerez tabiki sahil diyince sende şezlongunu nerdeyse kapıp gidiyorsun öyle sahil değil gideceksin avcılar sahile ordan seyyar biracılar var el edecen uzaktan adamlar zaten dünden hazır koşturarark gelirler
orda birde şarkı söyleyen bir cem karaca abimiz vardı hala yaşıyormu bilemem muhteşem ses vardı adamda gece sahile indikmi rastladıkmı ona bir ikide bira ısmarladınmı cem karaca abimize ondan sonra değme gecenin keyfine öff öff nerde aklıma geld,i bunlr şimdi
işte yaşımız daha reşit olmuyabilir ama görmüş geçirmiş çocuklarız sonuçta@The_Erinch @Yakamoz-Asi bak yaşanmışlıklar var burda.
Güneş gözlüğü yazmamissin ama.o önemli. Güneş gözlüğü ile nereye baktign. Belli olmuyor senin işine gelirişte yaşımız daha reşit olmuyabilir ama görmüş geçirmiş çocuklarız sonuçta
Sen kaç yaşındasın?işte yaşımız daha reşit olmuyabilir ama görmüş geçirmiş çocuklarız sonuçta
17Sen kaç yaşındasın?
gece gözlüğe gerek yok hele üçüncü biradan sonra zaten gerek yokGüneş gözlüğü yazmamissin ama.o önemli. Güneş gözlüğü ile nereye baktign. Belli olmuyor senin işine gelir
17 mi 🤯🤯🤯17
------
gece gözlüğe gerek yok hele üçüncü biradan sonra zaten gerek yok
Bira değil ya biz noger ile viskiden bahsediyoruz bira dersek kralı peja Zerodur bira guzel ama tuvalet yakın olacak17
------
25 felan benim tahminim 17 olsa bira çerez yazamazdi sahilde tost yerdi17 mi 🤯🤯🤯
evet dondurma yerken sahilde .. hiç oldumu bu şimdi sahildesin ve dondurma yiyorsun madem dondurma yiyeceksin sahilde ne işin var evinde yeBira değil ya biz noger ile viskiden bahsediyoruz bira dersek kralı peja Zerodur bira guzel ama tuvalet yakın olacak
------
25 felan benim tahminim 17 olsa bira çerez yazamazdi sahilde tost yerdi
17
------