Anam senin de kitlenmediğin an yokUnutmuştum yine kitleneceğim.
@Billy Kane Divergent'daki 4 sen misin yoksa. Yüzünü de görmek istedim yalnız şu an çok fena.
Anam senin de kitlenmediğin an yok
Hayatına örnekler hep Show dizilerinden... Yanlış kanalın fanısın.İnme iniyor Erman gibi.
Hayatına örnekler hep Show dizilerinden... Yanlış kanalın fanısın.
Teşekkür ederim Esra'cım. @xBUGRAx itiraf konumun linkini atar mısın ben yoldayım aramıyım 2 saat.@Billy Kane Divergent'daki 4 sen misin yoksa. Yüzünü de görmek istedim yalnız şu an çok fena.
Atacağnııım thank you bebeğim.
Teşekkür ederim Esra'cım. @xBUGRAx itiraf konumun linkini atar mısın ben yoldayım aramıyım 2 saat.
O yüzden seni etiketledim.Tamam. Favorilerde kayıtlıydı dermişim. @dizi kolik
https://fav10.net/forum/threads/İtiraf-ediyoruz-yaz-24-bölüm-konuk-billy-kane-06-07-2018.280387/
Canımsın. Şımarttın bugün beni ama.@Billy Kane izninle şöyle yıkılacağım canım. Karizmanın karşısında eridim bittim yani. Belki prensin pamuk prensesi uyandırdığı gibi canlandırırsın beni.
Saırım 3.Sezonun mini sezon arasından sonra bozuyordu dizi Mini sezon arasına kadar yine muhteşem bölümler izleyeceksin cnm sonra Twd gibi eski tat pek yok @turkuazz2x12 SEZON FİNALİ
Güzeldi sezon finali epey aksiyon ve fantastik öğelerle doluydu. Yaşlı dede oldü. Oğlanı kurtardılar sonda da gelecek sezon ortalık karışacak Alfa Sürüsü geliyor dendi. Bakalım kimler olacak. Şu veterinerle kızını da pek anlamadım amaçları ne acaba...
Keşke gelecek sezon da 12 bölüm olsaydı böyle güzel tadında gidiyordu. Sezon bölümü artınca kalite düşüyor çünkü..
@Çiğdem-
Zaten zoraki izliyorum birkaç bölümdür çabuk sıktı.Saırım 3.Sezonun mini sezon arasından sonra bozuyordu dizi Mini sezon arasına kadar yine muhteşem bölümler izleyeceksin cnm sonra Twd gibi eski tat pek yok @turkuazz
Çok doğru dizi orada bozuyor tabi bazı oyuncuların hatrına bakılır..Dizinin 2.sezonu en başarılı Sezon,bunun yanında Derek stiless dizinin iyi oyuncuları,Allisonu da bunların arasına KatalımSaırım 3.Sezonun mini sezon arasından sonra bozuyordu dizi Mini sezon arasına kadar yine muhteşem bölümler izleyeceksin cnm sonra Twd gibi eski tat pek yok @turkuazz
Çok doğru dizi orada bozuyor tabi bazı oyuncuların hatrına bakılır..Dizinin 2.sezonu en başarılı Sezon,bunun yanında Derek stiless dizinin iyi oyuncuları,Allisonu da bunların arasına Katalım
Supernaturalı izle tam en güzel bölüme geldin durdunZaten zoraki izliyorum birkaç bölümdür çabuk sıktı.