Sen fazla oldun artk,git zehrini başka yere akıtGelsin beni yalasın
Kıskandın mıSen fazla oldun artk,git zehrini başka yere akıt
Bana gel banaBen hala şu avatarımdaki kadını parçalamak istiyorum hırrrr
Sokağa çık ve önüne ilk gelene yapışDilim dışarda şu an
Bu saatte kimse yoktur kadınSokağa çık ve önüne ilk gelene yapış
Parlak çıkar belki karşınaBu saatte kimse yoktur kadın
Aaa işte bunları izliyor sonra ses duydum @BullyBu bölüm kadının içine bizim forumdakiler girdi herhalde. Parlak oğlanı bağladı ve yalamaya başladı. 😱
@xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @xBUGRAx @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @Billy Kane @serhatt @Yiğitt @DarkLegenD
Çok heyecanlı yerinde kaldım yarın devam edecem oğlan köşeye sıkıştı dönişürken Alison gördü. 😱Aaa işte bunları izliyor sonra ses duydum @Bully
Bir de Game of Thrones'a laf atarsın. Sen önce kendi izlediğin şeylere bak Ne ayıpAaa işte bunları izliyor sonra ses duydum @Bully
Sen burda @kerem le ağla @Harunnn60 millletin parlağına sulanıyor tatilde @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @cookies @ozgur2113 @vadikızı
@mrt-06 da suç var Kurt dizisini çok yanlış tanıtıyor bir şey bulmuşBir de Game of Thrones'a laf atarsın. Sen önce kendi izlediğin şeylere bak Ne ayıp
Aa o görüntü benim için yeterli Senin de ayıplı diziler izlediğini öğrenmiş oldum, bu kozu hep kullanırım artık@mrt-06 da suç var Kurt dizisini çok yanlış tanıtıyor bir şey bulmuş
Alakası yok diziyle ayoll Kurt adamın yarasını yalıyor canavar kadınAa o görüntü benim için yeterli Senin de ayıplı diziler izlediğini öğrenmiş oldum, bu kozu hep kullanırım artık