Senaryo önemli ama başrol kötüyse zor bence ikisi birlikte gider sağlam bir senaryo ve iyi bir başrol diziyi götürür ama birisi kötüyse ben hemen bırakıyorum.
5. Sezonda @Yakamoz-Asi sevgilsi Selen var. Erkan Petekkaya var. Kraliçe var. 🤩🤩 Kotkut devam ediyor. Aybükemiz var. Seç beğen al yani. @Dosi de birilerini beğeniyor ama sır gibi saklıyor. Anlayamıyoruz 😄😄 Pişman olacağını sanmıyorum. ☺️

5. Sezonda @Yakamoz-Asi sevgilsi Selen var. Erkan Petekkaya var. Kraliçe var. 🤩🤩 Kotkut devam ediyor. Aybükemiz var. Seç beğen al yani. @Dosi de birilerini beğeniyor ama sır gibi saklıyor. Anlayamıyoruz 😄😄 Pişman olacağını sanmıyorum. ☺️
Korkut - Hamdi abi beni en çok çeken taraf :A o kısımlar iyi :A

Korkut’u ekleyebiliriz beğeni kısmına :A

Sevgilim Selene laf ettirmem :love1:

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
132 bitti. 133'de bitmek üzere. Bugün full Teşkilat izledim herhalde. :A

Hedef yeni bölümü gününde izlemek nasipse. :A

138'de dehşet bölüm yapmışlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
132 bitti. 133'de bitmek üzere. Bugün full Teşkilat izledim herhalde. :A

Hedef yeni bölümü gününde izlemek nasipse. :A

138'de dehşet bölüm yapmışlar. :A
Spoi yemek istemiyorum deyip fragman mı izliyorsun? :A

Bu arada nihayet artık Pazartesi gördük fragman. Umarım bundan sonra bölüm bittikten sonra paylaşılır.

Kraliçe ile yola devam. 🫠🫠 Dizinin aksiyon tarafını sırtlamaktan belimizde fıtık oluştu. 😎