Ben bölümlerin güzelliğinden bahsediyorum sen oyunculuk diyorsun :A
Bende eskiden konuya yazdığım bir mesajda açığımı yakaladın diye düşündüm :A

Senaryo önemli ama başrol kötüyse zor bence ikisi birlikte gider sağlam bir senaryo ve iyi bir başrol diziyi götürür ama birisi kötüyse ben hemen bırakıyorum.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dizimizi böyle erteleyenlere yapmak istediğim
Jim Kelly Kick GIF by Warner Archive

@Yakamoz-Asi @TenTen @emreemreu

Hak veriyorum. Yanındayım. Beraber hepsini suyun derinliklerine boylayabiliriz. 😄
Renktaṣımı ellemeyin @Gerekli24

• Harika
Reactions: Gerekli24
Bende eskiden konuya yazdığım bir mesajda açığımı yakaladın diye düşündüm :A

Senaryo önemli ama başrol kötüyse zor bence ikisi birlikte gider sağlam bir senaryo ve iyi bir başrol diziyi götürür ama birisi kötüyse ben hemen bırakıyorum.
Bence bu sezonki reyting başarısı başrol uyumu ve Korkut karaketine yazılan kv benzeri senaryo sayesinde

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Gündemim çok yoğun. Bir ara elbet çıtlatırım. Aslında az antenleri açsan anlayacaksında :A

Ṣuan antenlerim farklı algılıyor :D ayrıca bugün yarın gündemim defin iṣlemleri. Akrabam vefat etti kanserden. Gece 1den beri ayaktayım yani normal antenlerin farklı çalıṣması. :A
------

Yav zaten bunların atacağı füzeler fenerlilerin her yıl şampiyon olacağız sözleri gibi hedefe ulaşamaz :A

Güzel taṣ bu sevdim sende sevdin mi @Gerekli24 :A

Ṣuan antenlerim farklı algılıyor :D ayrıca bugün yarın gündemim defin iṣlemleri. Akrabam vefat etti kanserden. Gece 1den beri ayaktayım yani normal antenlerin farklı çalıṣması. :A
------

Güzel taṣ bu sevdim sende sevdin mi @Gerekli24 :A
Açıkcası başka zaman olsa daha severdim ilk defa şu zamanlar futbola mesafeliyim bu akşamki maçta çok umrumda değil.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Bence bu sezonki reyting başarısı başrol uyumu ve Korkut karaketine yazılan kv benzeri senaryo sayesinde
Olabilir zaten size karşı çıkmıyorum ben daha çok kendi görüşümü belirttim yani senaryosunu beğendiğim ama başrolu hiç sevemediğim yapımlar oldu ve onun yüzünden diziyi/filmi izlememişliğim var.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Olabilir zaten size karşı çıkmıyorum ben daha çok kendi görüşümü belirttim yani senaryosunu beğendiğim ama başrolu hiç sevemediğim yapımlar oldu ve onun yüzünden diziyi/filmi izlememişliğim var.
Bence senaryosu öyle dört dörtlük değil ama tv dizilerine kıyasla iyi bir şekilde de izletiyor. Çift hikayeli gitmeleri onları rahatlattı bence dizinin içinde iki ayrı hikaye var Korkutun hikayesi ayrı Altay Neslihan hikayesi ayrı adam akıllı birlikte sahneleri bile çok az oldu Korkutun Altay Neslihanla