O zaman burada birisinin düşüncesi vardı o düşünce haşırt oldu. Hamdi veya iyilerden biri ölecek diyordu. Düşüncesi Hamdiydi sanırım ama Selen gitti. Hamdi ile Ejder devam o zaman. 😁İyi taraf tabi. Zehirlendi sonuçta.
O zaman burada birisinin düşüncesi vardı o düşünce haşırt oldu. Hamdi veya iyilerden biri ölecek diyordu. Düşüncesi Hamdiydi sanırım ama Selen gitti. Hamdi ile Ejder devam o zaman. 😁İyi taraf tabi. Zehirlendi sonuçta.
O zaman burada birisinin düşüncesi vardı o düşünce haşırt oldu. Hamdi veya iyilerden biri ölecek diyordu. Düşüncesi Hamdiydi sanırım ama Selen gitti. Hamdi ile Ejder devam o zaman. 😁
Önümüzdeki sene için bende kalacağını düşünmüyorum ama yakında mı ölür bilemem. En azından önümüzdeki 2 bölüm beklemiyorum.Ama Hamdi ölmekten çok bahsediyor 2 bölümdür. Bence gidecek.![]()
Önümüzdeki sene için bende kalacağını düşünmüyorum ama yakında mı ölür bilemem. En azından önümüzdeki 2 bölüm beklemiyorum.
Bu arada bu yazacağım biraz goygoy olacak. Selen&Korkut başladık. Kraliçe&Korkut ile devam ediyoruz. O da ölürse Güniz& Korkut ile devam ederiz. (Editçiler için diyorum.) Safımız belli ama baştan beri. 😁😁😁😅Bence Korkuta karṣı koz olarak kullanacaktır sonra ölür.
Bu arada bu yazacağım biraz goygoy olacak. Selen&Korkut başladık. Kraliçe&Korkut ile devam ediyoruz. O da ölürse Güniz& Korkut ile devam ederiz. (Editçiler için diyorum.) Safımız belli ama baştan beri. 😁😁😁😅
Bana kalırsa (bu bir tahmin) Günizden önce Hamdi ölürse bu numaradan olma işini Güniz Korkut'a yapar. Korkut yemez tâbii o ayrı.Olmayacak bir sey icin niye bu kadar cabaliyorlar anlamiyorum kiolsa bile numaradan olur, bir vatana düsman, digeri vatansever
![]()
Bana kalırsa (bu bir tahmin) Günizden önce Hamdi ölürse bu numaradan olma işini Güniz Korkut'a yapar. Korkut yemez tâbii o ayrı.
Bu arada sana yazarken bir yandanda diziyi izliyorum şuan. Kraliçe, Albay Nazım'ın yaşadığını tam olarak öğrendi yani ömrü uzadı. Ayrıca geçmişi (küçüklüğü) biraz Korkutu andırdı.![]()
Kim kiminle kardeş çıkıyor ne kaçırdım. 😳Kardeṣ mi çıkacak 😱
Kim kiminle kardeş çıkıyor ne kaçırdım. 😳
Heee, bana daha çok Neslihan ile Kraliçe üvey kardeş çıkacaklarmış gibi geldi. 😅Küçüklüğü Korkut dedin ya
Heee, bana daha çok Neslihan ile Kraliçe üvey kardeş çıkacaklarmış gibi geldi. 😅
Yaşadığına şaşırmadı ama. Yüzünde bir korku ibaresi yoktu. Bu benim için ihtimali güçlendiriyor.Sende hikaye bitmez bu karmaṣa ile![]()
Yaşadığına şaşırmadı ama. Yüzünde bir korku ibaresi yoktu. Bu benim için ihtimali güçlendiriyor.
Şuan dediğim gibi bölümü izliyorum. Bölüm daha çok yeni sezona (giriş) hazırlık şeklinde gidiyor. Kraliçe başka bir konumda yeni sezonda da var olabilir.
Vay arkadaş üstümüze kaldı iyi mi 😄 😄Muradına erersin sexy oyuncumuz ile![]()
Vay arkadaş üstümüze kaldı iyi mi 😄 😄
Mükemmel bir şey. ❤️❤️En azından üstüne güzel hatun kaldı daha ne istiyorsun![]()
Her şey daha yeni başlıyor ✍️137. Bölüm Fragmanı
Her şey daha yeni başlıyor ✍️