Biri var, bu son bölümde çok gıcık kapabilirsin benden söylemesi? Altay'a yeni bir satatü verdiler ama dersem spoiler olur.
Biri var, bu son bölümde çok gıcık kapabilirsin benden söylemesi? Altay'a yeni bir satatü verdiler ama dersem spoiler olur.
Aaa bak nasıl da anladın ama. Altay'a yukarılardan, hangi kurum olduğu söylenmedi o yüzden yukarılardan diyorum. Muhafızlık rütbesi verildi. Altay artık bir Muhafız. Artık Altay teşkilatı değil, teşkilat Altay'ı koruyacak.Büyük ihtimal o gicik olacagim kisi Selen'dir.
Aaa bak nasıl da anladın ama. Altay'a yukarılardan, hangi kurum olduğu söylenmedi o yüzden yukarılardan diyorum. Muhafızlık rütbesi verildi. Altay artık bir Muhafız. Artık Altay teşkilatı değil, teşkilat Altay'ı koruyacak.
Bu görevin tam manasıyla ne anlama geldiği dizide açıklanmadı ama. Belki sakin kalması gerektiği bir görev tanımı yoktur. 😅 Suat öldü mü hala muallak onunla alakalı bir bilgi verilmedi. Ama Sedat öldü onu biliyoruz artık. ☺️Onun üzerine fazla gicik yok dizide. giciklar bir bir cikti zaten (Suat, Sedat).
O dedigin konu cok ilgincmis ama Altay sakin kalmaya dayanamaz diyorum.
Bu görevin tam manasıyla ne anlama geldiği dizide açıklanmadı ama. Belki sakin kalması gerektiği bir görev tanımı yoktur. 😅 Suat öldü mü hala muallak onunla alakalı bir bilgi verilmedi. Ama Sedat öldü onu biliyoruz artık. ☺️
Günizde ortaya çıktı. Birşeyler yapmaya çalışıyor ama bakalım önümüzdeki bölüm daha net anlaşılır. ☺️
Aaaa, o Sedat değil miydi ben sanki öyle duydum?Suat'i tavana astilar ya 2 bölüm önce? Masadakilar bu Suat degil mi falan dedi. Yüzü görünmedi gerci de.
Iyyy o Güniz hala ortalikta geziniyor mu ya
Aaaa, o Sedat değil miydi ben sanki öyle duydum?
Ama bak şimdi o asılan Suat ise Sedat'ı arayan niye yok. Tekrar bakıcam o sahneye ben. Sanki Sedat diye duydum. Bakıp editlerim bu kısmı. 😅Kafalar iyice corba oldu benim de. Suat Sedat, ikiside vefat etmis olsun da bu isim benzerliklerinden kurtulalim.
Ama bak şimdi o asılan Suat ise Sedat'ı arayan niye yok. Tekrar bakıcam o sahneye ben. Sanki Sedat diye duydum. Bakıp editlerim bu kısmı. 😅
Şu an aklıma geldi Sedat'ın öldüğünü Korkut bilmiyor ki Güniz öldürdü sadece o biliyor başka kimse bilmiyor. Ama Güniz eğer gömmediyse şimdiye kadar Sedat içinde herhangi bir gelişme olması gerekmez miydi? 😅Tam tersini sorayim sana. O asilan Sedat olsa, Suat'i niye arayan yok? Suat daha önemli degil mi?
Şu an aklıma geldi Sedat'ın öldüğünü Korkut bilmiyor ki Güniz öldürdü sadece o biliyor başka kimse bilmiyor. Ama Güniz eğer gömmediyse şimdiye kadar Sedat içinde herhangi bir gelişme olması gerekmez miydi? 😅
Vallahi bıçağı sakladığını gördük. Ama devamında bir bölüm hiç görünmedi şimdi bu bölüm göründü ama ne yapmaya çalıştığı tam olarak anlaşılmadı gerçi bir tahminim var ama onu mu yapmaya çalışıyor 1 2 bölüm sonra anlarız. (Korkut karekterine yanaşma isteği olacak sanki)Güniz'in ne yaptigini bilmiyoruz ki tam, yani elbet öldürdü de, gömdü mü ne yapti bilmiyoruz. Belki evin icine saklamis bile olabilir diyecegim ama
Vallahi bıçağı sakladığını gördük. Ama devamında bir bölüm hiç görünmedi şimdi bu bölüm göründü ama ne yapmaya çalıştığı tam olarak anlaşılmadı gerçi bir tahminim var ama onu mu yapmaya çalışıyor 1 2 bölüm sonra anlarız. (Korkut karekterine yanaşma isteği olacak sanki)
İzle ve daha sonra bu gelişme üzerine düşüncelerini yazarsın.Bu aksam izlerim insallah bakalim.
Korkut ve Güniz mi.. @TenTen güldürme beni rica ediyorum
İlk video da, kapıya yakın olan tam Serhatlık 😄
İlk video da, kapıya yakın olan tam Serhatlık 😄