Erkan Petekkaya sonrası, Ali İl'de Teşkilat kadrosunda. 👏👏
Suat öldü mü acaba? Öldüğüne dair bir sahne olmadı değil mi? Güniz ikidir dört ayak üzerine düşüyor 😅 Trt olmasa, Korkut'a yürüyecek diyeceğim de işte. 😅Ejder fena geldi.herkesi delik deṣik etmiṣ. Dizide bu bölüm çok giden oldu. Altayın babası da öldü sayılır. Bakalım iṣ nereye varacak.
![]()
Suat öldü mü acaba? Öldüğüne dair bir sahne olmadı değil mi? Güniz ikidir dört ayak üzerine düşüyor 😅 Trt olmasa, Korkut'a yürüyecek diyeceğim de işte. 😅
Güniz ölmez ise bak sen gör neler olur. Ama işte kanal TRT 😅Suat ölmemistir bence, öyle bir karakteri kolay harcamazlar. Ama elbet vuruldu bir yerinden, topal falan kalabilir.
Güniz elbet bir gün ölecek.
Yok artik daha neler, Korkut ne yapsin onu![]()
Güniz ölmez ise bak sen gör neler olur. Ama işte kanal TRT 😅
Suat mı? 😅😱Güniz öyle kolay kolay bu isten siyrilamaz bence. Suat'i da öldürdü sonucta.adami arayan soran yok.
![]()
Yalnız Güniz bıçağı sakladı. Bence biri daha gidici. Acaba kim olur? Güniz'in seri katil gibi öldürmesini bekliyorum. 😎Amaaan anla iste, Sedat![]()
Yalnız Güniz bıçağı sakladı. Bence biri daha gidici. Acaba kim olur? Güniz'in seri katil gibi öldürmesini bekliyorum. 😎
Güldürdün emojisi niye attın. Yanlış bir şey oldu sandım. 😂Son sahne rüya gibi
Korkut ve Ejder sahnelerini iple cekiyorum![]()
![]()
Güldürdün emojisi niye attın. Yanlış bir şey oldu sandım. 😂
Şu sahnenin başında çalan fon müziğini bana bulur musunuz ey Teşkilat takipçileri?