Aynı dakkada fragman attik 😁😁😁
Bölümü değil kendimi yedim bitirdim stresten yeminleUçak meselesi az hasarla da olsa atlatıldı. Serdar cidden iyi bir iş çıkardı. Umarım ayrılık iddiaları cidden yalandır yada Çağlar Ertuğrul ile tekrar anlaşılmıştır. Eğer olur da çıkarsa reyting kaybı kaçınılmaz.
Gazetecilerin yüz karası Ebru. Her denilene bu kadar inanıyor musunuz siz? İnsan bir teyit eder de hareket eder. Umarım bundan sonra aklın başına gelir diyeceğim de umarım patlamada ölmüşssündür.
Bölüm boyunca Adem nerede dedim, ilk başta gösterildiği için. Sonunda yapmış bombayı, helal olsun. Mervan'dan şüphelenmiştim, hain çıkacağı aklıma gelmemişti ama iyi de oldu. Fadi'den kesin kurtulduk gibi bu sefer.
Ceren'den ciddi anlamda korkmaya başladım. Şefe değil, 'Uyuyanlar' denilen şeye çalışıyormuş. Gelecek sezon konumuz belli oldu gibi.
Bu nasıl son anlamadım, şimdi. Patlama oldu, oradan sağ çıkmaları imkansız. Serdar'ın olduğu ambulansı tıra bindirdiler gitti?
Uçak sahneleri biraz gereksiz uzadı benim için. Ama o sahnelerin hepsi yeniden kurgulandı Çağlar'ın durumundan dolayı.Bölümü değil kendimi yedim bitirdim stresten yeminle
Çağlar burdan çıkarsa TRT bu diziyi unutsun bence artık istediği reytingleri elde edemeyebilir artıkUçak sahneleri biraz gereksiz uzadı benim için. Ama o sahnelerin hepsi yeniden kurgulandı Çağlar'ın durumundan dolayı.
Yerine iyi isim bulunur elbet ama bir Çağlar olmaz tabi.Çağlar burdan çıkarsa TRT bu diziyi unutsun bence artık istediği reytingleri elde edemeyebilir artık
Taş çatlasın 2 sezon anca gider sonra belki F16 dizisini faaliyete gecirir artıkYerine iyi isim bulunur elbet ama bir Çağlar olmaz tabi.
F16 dizisi bence yok, uydurulmuş gibi. Teşkilat'ın rahat 3 sezonu var.Taş çatlasın 2 sezon anca gider sonra belki F16 dizisini faaliyete gecirir artık