Yeni oyuncular ve hikayeye giriş için normal aslında. Haftaya öyle olmasın ama2 saat 43 dakika...
Çok fazla ya. Hâlâ bitiremedim. İzleyemedigim kısımlar var.Yeni oyuncular ve hikayeye giriş için normal aslında. Haftaya öyle olmasın ama
Jenerikte ismi varmıydı ona baksaydın1 saat 46 dakika oldu Güniz'im daha ortada yok. Bu Hamdi eşsiz mi kaldı? Güniz'im nerede? ☺️ @Dosi
Hamdi kısmına 10 dakikadır geçmiş bulunmaktayım. 1 saat 36 dakika sonra Hamdi belirdi. Güniz yok. Çocuklar yok. 😓🧐😞Jenerikte ismi varmıydı ona baksaydın
O dakikaya kadar Hamdi varmıydı? Sanki çok geç belirmişti
Kraliçe desin başını yaktın. Şimdide Güniz Güniz deyip kadını devre dışı bırakacaksın
@Dosi aklına soktu , yoksa izlemeye niyeti yoktu. @Bully@Bully sen de mi Teşkilat sever oldun? Hoşgeldin ekibe. Ben de geçen sezon başladım izlemeye, Tolga Sarıtaş'ın katılması ile birlikte.
Bu sezon da güzel, ilgi çekici baya ama son 20-25 dakika da uyuyakalmışım. Sonra netten izleyeceğim o sahneleri.
Sonuçta başardı. Neticeye bak. 😁
İlk bölüme bak dedik hoşuna gitti gibi. Sevmese izlemez
Geçen sezon geride kalıyordun hep. Bu sezon güncele bekleriz hep@Bully sen de mi Teşkilat sever oldun? Hoşgeldin ekibe. Ben de geçen sezon başladım izlemeye, Tolga Sarıtaş'ın katılması ile birlikte.
Bu sezon da güzel, ilgi çekici baya ama son 20-25 dakika da uyuyakalmışım. Sonra netten izleyeceğim o sahneleri.
Sonuçta başardı. Neticeye bak. 😁
Ona yapamaz de ve bekle…İlk bölüme bak dedik hoşuna gitti gibi. Sevmese izlemez
Geçen sezon geride kalıyordun hep. Bu sezon güncele bekleriz hep
Bende sen gibi geçen sezon Tolga’nın katılımı ile şans vermiştim ve bağlandık sonra ama senin aksine ben ilk sezonu izlemiştim hepsini olmasada. Diğer sezonlar bakmamıştım.
Son 10 saniyede Altay ile karete hareketleri yapan kadın Korkut'un yanındaki kadın değil miydi?150. Bölüm 2. Fragmanı
Ben tanıyamadım kadını.Son 10 saniyede Altay ile karete hareketleri yapan kadın Korkut'un yanındaki kadın değil miydi?
Evet sanki bana o gibi geldi.Ben tanıyamadım kadını.
Korkut’un yanındaki kadın derken? Bahar’ı kastediyorsan (Yalı Çapkını’nın Pelo’su) o değil.
Videoyu yavaşlatarak izlersen onun olmadığını anlarsınEvet sanki bana o gibi geldi.
Bakıp göreceğiz Bully efendi. 😁Videoyu yavaşlatarak izlersen onun olmadığını anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?