Tayfun Güneyer: "Türkün Uzayla İmtihanı Dizisini Yazmayı Beceremedim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu adamın iyi yazdığı iyi götürdüğü tek dizi Yılan Hikayesiydi gerisi hep fos işler

Bu adamda polisiye yeteneği var.Adanalı ve Yılan Hikayesi efsaneydi.Bence öyle bir şey yapsın.

quote_icon.png
takas Nickli Üyeden Alıntı

komedi yapmasın aksiyon yapsın tutar bak adanalı gibi efsanevi bi işe imza attı bu adam demekki yetenek var

Adanalı Benim dizimdi bir zamanlar bittiğinde ağlamıştım.Maraz Ali Ölmüştü:T:T :T :T :T :T

Ama Allaha Şükür Adanalının Son Sezonunda Çocuklar Duymasın çıkageldi ve En Sevdiğim İki Dizi Yayınlanıyordu.

Ta ki Adanalı bitene kadar ve sonra Çocuklar Duymasın izlemeye başladım o da biterse ağlayabilirim:T :T :T :T :T :T

Bu adamın yaptığı yanlışları söyleyeyim :

1. Diziyi hem yazıp yönetmesi kötü. Diziyi yazsın dizinin yönetmenliğini başkası yapsın. Bu sayede kalite bir nebze daha artar.
2. Komedi işinden uzak dursun. Komedi yazmak zor iştir, zeka işidir. Dram yazmak komediye nazaran daha kolaydır. Yeni dizisi iyi olur inşallah :)

Bence önümüzdeki sezon bir Drama dizisi denesin oda olmazsa bu islerden elini ayagini ceksin :D

Sacma sapan efektleri olan tam 3.dunya ulkesi dizisiydi, amerikalilar herhalde bunu 50 yil evvel yapiyordu. Bir kere baktim, ucuz cocuk programi gibiydi. Bu elestirilerim tamamen dizinin gorselligine, belki espiriler iyidir bilemem.