Kızarmış ve mangal usulü de mi sevmiyorsun?
onu severim tabii o zamanda derisini ayırırm ben
Kızarmış ve mangal usulü de mi sevmiyorsun?
Ozaman 'Duruma Göre' demeliydinBu arada ben derisini sevmem ama Burger King de Chicken Wings Barbekü Sosla İyi Yerim bak şimdi
Beni o sofralara hiçbir arkadaşım oturtamadı. Hiçbirinin gücü yetmedi. Tavuk derisini gömerim acımam ama dediğin sofra hiiiç benlik değil.Yanına bir de ufak açtık mı? Sen ben @xdragxx @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Bully değme keyfimize....
Tabii,Sen içip içip geldiğin için hatırlayamaman normal.Beni o sofralara hiçbir arkadaşım oturtamadı. Hiçbirinin gücü yetmedi. Tavuk derisini gömerim acımam ama dediğin sofra hiiiç benlik değil.
Ben içmeden bu haldeyim, bu hale gelmek için içmeye ihtiyacım yok...Tabii,Sen içip içip geldiğin için hatırlayamam normal.
Ulan Leyla çıra gibi yaktın çocuğu...Ben içmeden bu haldeyim, bu hale gelmek için içmeye ihtiyacım yok...
Leyla dediğin MAVİ gözlüyse bu dediğin doğru olabilir...Ulan Leyla çıra gibi yaktın çocuğu...
Arar,senin için onu da buluruz.Nedir yani?Leyla dediğin MAVİ gözlüyse bu dediğin doğru olabilir...
Ben de aramaktayım zaten elbet bi ara bulacağız yani...Arar,senin için onu da buluruz.Nedir yani?
Demek mavi seviyorsun.Bende mavi rengi pek severim.
Hakkettin,suçlusun çünkü..... (İsmail Abi gibi oku)Ben de aramaktayım zaten elbet bi ara bulacağız yani...
Maviyi renk olarak sevdiğim doğrudur lakin MAVİ GÖZ bir başka şimdi...
Okudum ve moda girdim... Ama bu şarkıyı açıp dinlemeyeceğim asla ve asla...Hakkettin,suçlusun çünkü..... (İsmail Abi gibi oku)
Deme böyle şeyler, canımız çekti bak şimdiYanına bir de ufak açtık mı? Sen ben @xdragxx @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Bully değme keyfimize....
Karnım acıkır gibi oldu ve sürekli bu konuyu ana sayfada gördüğüm için şu an canım çok fena nar gibi kızarmış çıtır çıtır, kekik ve baharat soslu tavuk çekti... Kızarmış derisiyle birlikte off...