Ekibe bak... Bu ekip için kurşun atılır, kurşun yenilir.Yanına bir de ufak açtık mı? Sen ben @xdragxx @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Bully değme keyfimize....
Ekibe bak... Bu ekip için kurşun atılır, kurşun yenilir.Yanına bir de ufak açtık mı? Sen ben @xdragxx @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Bully değme keyfimize....
İçki vs. nefret ederim ondan@Dosi diss i hak edecek ne yaptım?
Görseli de atarsan keyfimize keyif katarsın.Ekibe bak... Bu ekip için kurşun atılır, kurşun yenilir.
Böylelikle Midenin hassas olduğunu öğrenmiş olduk.Çıtır kızarmışsa severim, ancak pek çıtır değilse yemekten kaçınırım çünkü midemi gerçek anlamda bulandırma potansiyeline sahiptir.
Bir oturuşta bir kova midye tüketebilecek birisinin midesine pek hassas denmez sanırım...Böylelikle Midenin hassas olduğunu öğrenmiş olduk.
Midesiz mi denir?Bir oturuşta bir kova midye tüketebilecek birisinin midesine pek hassas denmez sanırım...
Kızarmış ve mangal usulü de mi sevmiyorsun?Tavuğu çok severim çokta yaparım ama derisini yiyemiyorum sevmiyorum ya
Farklı bir bakış açısıTavuğun derisi ve gerisi diye tabir vardır...
@Maskeli Fedai ve @Sherlock Sizden ortlaşa Akrostiş Bekliyorum
Bu arada ben derisini sevmem ama Burger King de Chicken Wings Barbekü Sosla İyi Yerim bak şimdi
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski
Bu arada yokluğumda Süper Bişiler OlmuşunFarklı bir bakış açısı
2-3 günlük bir şey dahaBu arada yokluğumda Süper Bişiler Olmuşun
Hayırlısı olsun 😉2-3 günlük bir şey daha