Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,554
Reaksiyon puanı
56,791
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kaç bölümdür A olduğundan şüphelendiğim Açelya A değil gibi eğer oyun oynamıyorsa tabi. Önce televizyon röportajı ardından A partisi... Ilgaz'ın kısmen doğru kısmen yalan söylediğini düşünüyorum. A bence de kız ama Müge değil. Kızlar Açelya'nın Müge'yi sevmediğini söylemişti, gece kahveye ilaç atıp kızları uyuttuktan sonra suçu Müge'ye atmak için bir plan kurduğunu düşünüyorum. Yoksa başka açıklaması olamaz o bahçedeki manzaranın.

Her karakterin altından bir şey çıkacak demiştim ama Müge'den böyle bir şey beklemiyordum, yaşadığı şeyler çok kötü. :(

Güven'in kurtulmak için deli numarası yapması, sonrasında da hastaneden hasta bir kadın ve Samet ile kaçması... :A Çok iyi sahneydi. Finale 1 kalmışken full gerilim ile gitmek yerine böyle sahnelerin yazılması iyi olmuş.

Ilgaz da Seçkin gibi A için çalışan biriymiş. Melisa'nın o kadar şüphelenmesine rağmen hala daha buna inanıp yurt dışına çıkmayı kabul etmesi ve Barış'ın da (her ne kadar bilmesede) yardım etmesi çok saçma. :( Melisa'nın aklının başına gelmesi için Ilgaz'ın kaçması gerekiyordu demek.

Aslı'nın annesinin gerçekleri öğrenmesi bu kadar basit olmamalıydı. Sadece 1 sahnede her şeyi geçiştirdiler. Böyle beklemiyordum.
12. bölüm çok iyiydi beee 🚬🚬
Cidden baya iyi bölümmüş.
 
  • Harika
Reactions: Maskeli Fedai

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,554
Reaksiyon puanı
56,791
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Açelya, Aslı, Ebru, Hande ve Selin'in hapishane atılması ile başladı bölüm bir an ne oluyoruz dedim. :eek: Karakol sahneleri iyi yazılmış ve olması gerektiği gibi kısa tutulmuş. Açelya'nın üzerindeki kanlı t-shirt olayı Ölüm Zamanı - Cüneyt'i hattırlattı. :A Hapishane sahneleri de Yasak Elma'yı hatırlattı, ama kızlara Halime denilen manyağın çektirdikleri sıktı. Hapishane sahneleri de karakol sahneleri gibi olması gereken uzunluktaydı. Detaylı otopsi raporu sonucu neyse ki çıktı tatlı küçük yalancılar. :bhr:

Güven olayı numaradanmış, ben şok. :eek: Güven'in Vecip'in Asuman'a olan ilgisini fark etmesi.. :A Güven - Barış - Toprak'ın kızlar için birlilk olması. :bhr: Bu iş birliğinden Janset'in de A'ya (Eren'in hasta olduğunu iddia eden dosya konusunda) yardım ettiği ortaya çıktı. Bu Janset cidden çok tehlikeli... :eek:

Zaman atlamaları ve flashbackler ile dolu bir bölümdü resmen. 5. bölümde fiinal haberi çıkmışken her şeyi finale ve son 1 saate bırakmak ne kadar mantıksız bir şey... 13 bölümdür kızlar ile uğraşan A ikizini kıskanan ve öldü bilinen Akasya çıktı, şaka gibi. Katil de Güven'di Ilgaz'dı derken A, Akasya çıktı. Ben bu A olayını Açelya'nın öldürüldüğünü gören biri diye düşünüyordum ama asıl kati A'mış.

Eren, Açelya'nın görüşmesi engelleyerek ne güzel şey yapmış zamanında ama Eren'i dinleyen kim. :( Eren'in annesi ile görüşmemesinin sebebi de Akasya denilen pislikmiş. :(

Bu hikayede yanan Eren User oldu. :T