Star Tatlı Küçük Yalancılar - Dizi Yorumları

Oha Ilgaz -A 'nın Müge olduğunu söyledi. 😱

12. BÖLÜM

Bölüm iyiydi. :D Açelya geldi, iyice renk geldi. Ilgaz ne güzel suçlu çıkmıştı, saf Toprak kaçırdı elinden. Melisa da ortada öylece kaldı. :Z :A Bölümün sonu çok iyiydi. O zehir gibi kahveyi içtiklerinde bu Açelya bir şeyler karıştırıyor kesin dedim. Açelya'yı toprağın altına mı gömmüş -A 😱 Aaa doğru bölümün başında kızlar mezarı kazıyordu, yeni düştü benim jeton... Vee ben şoook. 😱 Mezardan Müge çıktı. 😱 Oha oha oha!

Fragman süper, Cesur'da demek ki bu işin içindeymiş. Akşamı merakla bekliyorum...

Ve fragmandaki terk edilmiş yere gelindi, Açelya yerde kanlar içinde ve ölmüş. 😱 Ve fragmandaki 4 maskeli adam geliyor... -A kimmiş bakalım..

Ay noluyor @ozgur2113 benim beynim yandı bu Cesur ve Akasya'nın dediklerinden. 😱

Son düzenleme:
Ve fragmandaki terk edilmiş yere gelindi, Açelya yerde kanlar içinde ve ölmüş. 😱 Ve fragmandaki 4 maskeli adam geliyor... -A kimmiş bakalım..

Ay noluyor @ozgur2113 benim beynim yandı bu Cesur ve Akasya'nın dediklerinden. 😱
Şuan ben de çözmeye çalışıyorum olanları 😱

Bu arada o arkadaki diğer maskeliler kim biliyon mu 😱
Barış, Toprak ve Güven var 😱
Biliyorum tabi biz geçen haftadan beri konuşuyoruz bu konuyu. :A

Ama bence Toprak, Barış ve Güven oyun oynuyor Cesur'a, yakalatacaklar bence. :D

Yazın en favori dizimdi, 4. bölümden sonra malesef koptum, bitecek diye bağlanmak istemedim. :( Niye böyle farklı işler tutmuyor. Uçurum da tutmamıştı.

Tatlı Küçük Yalancılar ve Uçurum, ikisi de farklı, harikulade müzikleri olan dizilerdi. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs