Star Tatlı Küçük Yalancılar - Dizi Yorumları

Ben diziyi çok beğendim gerçekten ancak arkadaşların dediği gibi oyuncu seçimleri olmamış.
En iyi oynayan Açelya öldü malesef :(
Dizinin müzikleri kurgusuda gerilimide muhteşemdi

Spencer-Serenay Sarıkaya
Hanna-Eda Ece
Emily-Merve Boluğur
Aria-Bensu Soral
Alison-Gizem Güven

Kızların tamamı bu şekilde olsaydı daha benzer ve ilgi çekici olurdu, ama orjinali ile birebir yapmak zorunda değiller sonuçta:)
hayır
spencer melis babadağ
hanna eda ece
emily merve boluğur
aria hazal kaya
alison ceyda ateş

ay serum getirin 4-5 tane sabaha kadar anca ayılırım ay bu ne batırmışlar skandal rezalet :( ay fena oluyorum çiğdem yapsa diziyi anca bu ka batırırdıayıol bu kızlar liseli gibi üniversiteye gidiyorlar sözde ay bu ne hannoşumla spoşuma nolmuş :( tahmin ettiğim gibi selin inek olacağı i,çin güzel yapmamışlar ebru orjinalinde lezbi,yendi, burada lezbiyen olmayacağı belliydi ama batırmışlar çevirirkene :( hele jasonın yerine setikleri cesur isimli arkadaş en büyük rezalet handeyle birlikte :( orjinalinde 3.sezonda 75.bölüm gibi yani ezranın sırları açığa çıkıyordu burada 1.bölümden ortaya çıkmaya başladı senaryo çöker ilk sezon sonuna son 40-45 dk yi izledim ama calebı göremedim inşallah yoktur :A
ay neyse aslının ana-babası ne öyle orası da ayrı bir rezalet
ebru lez olmadığı için orjinalindeki maya da olmayacak en sempatik karakterdi dizideki yazık oldu :( sonracına mona nerede hiç gözükmedi ilk bölümde alışverişte hırsızlığı mona ile hanna (hande) yapıyordu burada handeyle ebru yapmış mona yoksa bu dizi olmaz bir kere :bağır: :bağır: aslında daha ağr yazacaktım eleştiriyi ama ceza alırım şimdilik bu ka yeterli :( @MelankoliK @cookies @Ahmad

eleştirimi yaptım okursun :D
ben orjinalini izlemediğim için bölümü izlerken hiç rahatsız olmadım buda orjinalını izlemeyenler için bir avantaj bence dizi kötüde olsa anlamıyoruz çünkü iyi sanıyoruz :A:A:A

ama oyuncu seçimleri berbat hannayı canlandıran kızı çokmu aramıslar sıdıka gibi birşey bee kız bildiğin çirkin :F
ayy gerçi hepsi öyle sadece aslı nın tipi biraz idare eder aslı dışında diğer kızların hepsi abartısız söylüyorum çirkin :F:F:F

ben orjinalini izlemediğim için bölümü izlerken hiç rahatsız olmadım buda orjinalını izlemeyenler için bir avantaj bence dizi kötüde olsa anlamıyoruz çünkü iyi sanıyoruz :A:A:A

ama oyuncu seçimleri berbat hannayı canlandıran kızı çokmu aramıslar sıdıka gibi birşey bee kız bildiğin çirkin :F
ayy gerçi hepsi öyle sadece aslı nın tipi biraz idare eder aslı dışında diğer kızların hepsi abartısız söylüyorum çirkin :F:F:F
destere bu bölümü gördüyse şekere totosuna kaçmış acile kaldırılmıştır kesin :A

destere bu bölümü gördüyse şekere totosuna kaçmış acile kaldırılmıştır kesin :A
hahahah ilk mesajımdada belirttim destere handeyi görse orjnal hannadan bile soğur dedim :F:F:F

ben orjinalı izlemediğim halde hanna seçiminden rahatsız oldum sizler direk bıraksanız dizi orjinalı izleyenler olarak hak veririm size :F

hahahah ilk mesajımdada belirttim destere handeyi görse orjnal hannadan bile soğur dedim :F:F:F

ben orjinalı izlemediğim halde hanna seçiminden rahatsız oldum sizler direk bıraksanız dizi orjinalı izleyenler olarak hak veririm size :F
neyse oğlanlar da soyunmamış sen de üzülmüşsündür :A

orijinalini izlemedim ama nü tarz katil kim diziler uzun soluklu olmuyor bir yerde tikaniyor ve izlenmiyor ama ilk başta yüksek reytingler alacağı kesin . uyarlama olarak lezbiyenleri yüzucu yapılması komik olmuş)))

soyundu ama en tipsiz olanı soyundu yaa bıyıklı bir oğlan var kısa saçlıyla oynasıyordu hayat bilgisinden süzme karakterini oynuyordu gerçek adını unuttum şimdi :F:F:F
ayo lzaten her şey
o öldükten sonra başlici :A
ay neyse gossip girl (küçük sıralar) dan bu yana gördüğüm en kötü uyarlama :(

yüzücü kız Türkiye üçüncü güzeli

ayy ben gözümün gördüğüne inanırım torpili derecelere değil
aslıyı canlandıran kız dısındakı hepsi çirkin tipsiz bile demiyorum direk çirkin özellikle handeyi canlandıran kızz ıyyy :F:F:F
her şeyin en iyisini bilen kutsal işnsan hamza beye söyle klezboz kız orjinalinde de yüzücüydü değiştirmemişler:)

ayy ben gözümün gördüğüne inanırım torpili derecelere değil
aslıyı canlandıran kız dısındakı hepsi çirkin tipsiz bile demiyorum direk çirkin özellikle handeyi canlandıran kızz ıyyy :F:F:F
ben güzel mi dedim))) bensu soral ablası gibi oynayamiyor ilk kez bir dizisi tutacak kızın))

ayo lzaten her şey
o öldükten sonra başlici :A
ay neyse gossip girl (küçük sıralar) dan bu yana gördüğüm en kötü uyarlama :(
aaa bu arada calep yok demişsinde hande erkek arkadaşım var adı seçkin dedi calep olarakmı gelicek acaba ama seçkin ismiyle ne alaka çözemedim başka isimmi kalmamış calebimi rezil edicekler:(:(:(

aaa bu arada calep yok demişsinde hande erkek arkadaşım var adı seçkin dedi calep olarakmı gelicek acaba ama seçkin ismiyle ne alaka çözemedim başka isimmi kalmamış calebimi rezil edicekler:(:(:(
en baştaki caleb değil kız handeden yararlanmaya çöalışacak sapık hande vermicem vermicem diyince kaçacak :D

ay serum getirin 4-5 tane sabaha kadar anca ayılırım ay bu ne batırmışlar skandal rezalet :( ay fena oluyorum çiğdem yapsa diziyi anca bu ka batırırdıayıol bu kızlar liseli gibi üniversiteye gidiyorlar sözde ay bu ne hannoşumla spoşuma nolmuş :( tahmin ettiğim gibi selin inek olacağı i,çin güzel yapmamışlar ebru orjinalinde lezbi,yendi, burada lezbiyen olmayacağı belliydi ama batırmışlar çevirirkene :( hele jasonın yerine setikleri cesur isimli arkadaş en büyük rezalet handeyle birlikte :( orjinalinde 3.sezonda 75.bölüm gibi yani ezranın sırları açığa çıkıyordu burada 1.bölümden ortaya çıkmaya başladı senaryo çöker ilk sezon sonuna son 40-45 dk yi izledim ama calebı göremedim inşallah yoktur :A
ebru lez olmadığı için orjinalindeki maya da olmayacak en sempatik karakterdi dizideki yazık oldu :( sonracına mona nerede hiç gözükmedi ilk bölümde alışverişte hırsızlığı mona ile hanna (hande) yapıyordu burada handeyle ebru yapmış mona yoksa bu dizi olmaz bir kere :bağır: :bağır: aslında daha ağr yazacaktım eleştiriyi ama ceza alırım şimdilik bu ka yeterli :( @MelankoliK @cookies @Ahmad

Ebruyu bende çok sevdim :)

İnşallah gosterilmesi artar selinle beraber en sevdiğim karakterler :)

ben güzel mi dedim))) bensu soral ablası gibi oynayamiyor ilk kez bir dizisi tutacak kızın))
Aa ablasinin neyi var .ss .ss
Yılanların öcünü costuruyor hande :love1:

Bensu ablası kadar iyi oyuncu değil bence yani eğer bunu kastettiysen haklisindir bi tek daha genç olduğu için guzellikten kazaniyor :) 😉

Aa ablasinin neyi var .ss .ss
Yılanların öcünü costuruyor hande :love1:

Bensu ablası kadar iyi oyuncu değil bence yani eğer bunu kastettiysen haklisindir bi tek daha genç olduğu için guzellikten kazaniyor :) 😉
ablası daha iyi tabi ikisi de ruhsuz bakıyor yüz ifadesi yok ama güzel olup oyuncu olan kızların çoğu aynı

Bi b*** anlaşılmamiştir. Tişikkirlir[emoji16]