Star Tatlı Küçük Yalancılar - Dizi Yorumları

Bir dizinin uyarlaması yapıldığında dizinin orjinalini izleyenler bir havalara giriyorlar anlamıyorum cidden.
Twitter'de yorumlara bakıyorum sanki herkes Pretty Little Liars'ı izlemiş ve Tatlı Küçük Yalancıları yerden yere vuruyorlar. Ay şu karakter şöyle şu böyle diye. Gerçektek çok çocukca ve saçma bir haraket. Sırf cool görünmek adına yapılıyor çoğu zaman.

Totalde iş görecek mi bakalım ağırlıklı AB açığını kapatabilir bence ama inşallah Kırgın Çiçekleri totalde geçemez

ben orjinalini hiç izlemedim ama hep izlemek istiyordum sırf oyüzden türkçe uyarlamasına baktım ben dizinin kurgusunu çok beğendim
gerilimi falanda çok iyiydi senaryoyu çok beğendim belki orjinalını izlemediğim için bana iyi gelmiştir belki bilmiyorum ama 1.bölüm çok başarılıydı bence 🙂🙂🙂

tek eksik oyuncu seçimleri ama tanıtım bile çıkmadan oyuncu seçimlerinin kötü olduğundan bahsetmiştik dizinin orjinalını izlemedim ama @xemrexxx sayesinde yabancı dizideki oyuncuları biliyorum

hanna seçimi rezalet kızın hannayla uzaktan yakından alakası yok ve aşırı şekilde çirkin hanna karakterine nasıl bu tercih yapılmıs anlamadım orasını ben 🙂🙂🙂

Dizi superdi

Acelya ya bak sen meğer katilini tanıyormus .ss .ss

Su anda tekrarini izliyorum 2 posta tky keyfi

Dizi çok heyecanli ve Süperdi begenmeyenler neresini begenmemisler ? .ss

Totalde iş görecek mi bakalım ağırlıklı AB açığını kapatabilir bence ama inşallah Kırgın Çiçekleri totalde geçemez
Bu dizinin A/B ağırlıklı olduğu her halinden belli.

Ben yarın Kırgın Çiçekler'den total'de çok büyük atak bekliyorum nedense. Bakalım.

Güneşin Kızları'ndan sonra izleyeceğim 2.dizi.

(Tutar mı Tutar bitti sayılır zaten )

@Çiğdem- ben handeyi sevdim ya

Ama en cok selini sevdim

Eren ne peşinde

Adama kötü dedim cantayi caldirdigi için ama sonra A bunada mesaj gonderdi 😱

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ahmad bende bekliyorum harika bir bölümdü zaten. Ilk bölüm 3,48 ile başladı üstelik güçlü rakipler vardı karşısında bu bölüm onların ikisi de yok ve Paramparça yok her şeyden önce kitleleri benzer diyebiliriz bence yarın totalde 4,50 ve üstü görebiliriz
Tekrarları da çok iyi gitti üstelik kaç kere yayında OLMASINA rağmen

Emre'nin orjinelini izlediğini biliyorum, başka forumda izleyen var mı bilmiyorum.

Diziyi yarın izleyeceğim o yüzden oyuncu seçimleriyle falan ilgili birşey diyemem. Oyunculuklarda mı kötüydü kü? Yani yapmacıktı mı? Yoksa sadece dış güzellikten mi bahsediyorsun.

Ben son bölüme tam bakamadım da çantayı nasıl çaldırdı ya
Resmen çantayi çalması için cantayi çalan kişiye para vermis sırf Aslıya yakin olabilmek icin.

A bile mesajinra uzak dur aslidan dedi

Bu arada @Çiğdem- acelya neden öldü cidden ya

Dizi o kadar heyecanliydi ki daha yeni elime aldım telefonu

oyunculuğu iyimi kötümü hemen 1.bölümden anlayamadım orasını ben şimdirik fizik bakımından bahsediyorum daha doğrusu orjinaldekiler güzeldi ama türk versiona çirkinler seçilmiş türkiyede kızmı yokmuş anlayamadım yani bu karakterlere çirkin kız koyulmamalıydı oyunculuğu nekadar iyi oslada hep eleştiri alıcaktır senin dediğine görede şuan twettarda eleştiri zaten almaya baslamıslar bile

Bu diziye hiçkimse konusu az diyemez.
Yeni sezonda iyi iş yapabilecek bir dizi bence.Ayrica kızları beğenmiyorlar bazı kişiler ama bana göre aralarında daha iyi olan kızlar var.

Emin misin belki çantayı almak için demiştir

Emin misin belki çantayı almak için demiştir
Hayir cantayi calan kisiyi yanina çağırıp para verdi ve cantayi aldi sırf asliya yakın olabilmek için.

Bu adam da bir seyler ceviriyor zaten bir telefon görüşmesinde 'Baskasina zarar vermeden yakalayin' demisti

Hayir cantayi calan kisiyi yanina çağırıp para verdi ve cantayi aldi sırf asliya yakın olabilmek için.

Bu adam da bir seyler ceviriyor zaten bir telefon görüşmesinde 'Baskasina zarar vermeden yakalayin' demisti
Ama o çaldırmamıştır yani o çal dememiştir bence.

Ama o çaldırmamıştır yani o çal dememiştir bence.
Sen neden inanmak istemiyorsun ?

Hee çal dememis ama calan adam orda adami beklemis ayy belki para verir beni hapse gondermez diye düşünmüş

Demis iste sırf aslıya yakın olmak için planlamış 😉

Sonrada isi bitince cantayi kızın evine götürdü yani tanıştıklarindan ve iliskilerini ilerlettikten sonra