Tatile Çıkacaksınız Nereye Giderdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Insallah beklerim buralari cok guzel. :) @Çiğdem- i gordunmu gercektw bilmiyorum ama karadeniz kizlari guzeldir bide kendine bi kiz bulursun burdan
karadenizin ormanlık açısından en iyi yerleri çanakçı ilçesine bağlı köyleridir o köylrden birinde büyüdüm bende fındık bahçesi tarla çay bahçesi ormanlarımız falan var fındık üretimide ordan baslıyor bizim köylerden dağılıyor türkiyeye fındık ama bu yıl fındık yok kar yüzünden yandı🙁

yok görmedim:X profilindeki göz kendininse Beren Saat'e benziyormuş:X @Çiğdem-
benim evet beren saati birisi daha demişti ilk defa sizden duydum bu benzetmeyi 🙂
🙂

karadenizin ormanlık açısından en iyi yerleri çanakçı ilçesine bağlı köyleridir o köylrden birinde büyüdüm bende fındık bahçesi tarla çay bahçesi ormanlarımız falan var fındık üretimide ordan baslıyor bizim köylerden dağılıyor türkiyeye fındık ama bu yıl fındık yok kar yüzünden yandı🙁

benim evet beren saati birisi daha demişti ilk defa sizden duydum bu benzetmeyi 🙂
🙂

Ay ne guzel ama bn köyde yasayamazdim galiba.
Benzemiyosun beren saate resmini gorunce benzemiyor bu kiz dedim :)

zaten bana fark etmiyor yanı birisine benzemeyi bende istemiyorum onlar bana benzesinler :kiki::kiki:
Aynen ama sen kimseye benzemiyosun benzemiyolar sana. Bu arada Amerikaya ne zaman gidiyosunuz @Forumdash la ?
Bende geliyim hatta hatta @destere de gelsin beraber gidelim amerikaya kesfe amerikanin icini kesfe issiz ormanlarini kesfe vampir gunluklerinin setini basmaya vb. Seylerde yapmaya gidelim...

Aynen ama sen kimseye benzemiyosun benzemiyolar sana. Bu arada Amerikaya ne zaman gidiyosunuz @Forumdash la ?
Bende geliyim hatta hatta @destere de gelsin beraber gidelim amerikaya kesfe amerikanin icini kesfe issiz ormanlarini kesfe vampir gunluklerinin setini basmaya vb. Seylerde yapmaya gidelim...
hahahah tamam halamları kovalarız ordan biz yaşamaya başlarız :kiki::kiki:

benim tatilim agustosta basliyor ve 1 hafta yazlikta 1 hafta Sankt Peterburga gitmeyi planliyorum