Tatile Çıkacaksınız Nereye Giderdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hmm fakir mahalledir kesin :F Sen köşk möşk diyorsun ama :X

Bizim mahalledeki biriside Amerikada oturyorlar ama resimlerini görmüştüm hiçte Amerika gibi bi yer değildi:F O yuzden yadırgamıyorum artık :F
Amerika nasil bi yerde iste her yer ayni :)

hmm fakir mahalledir kesin :F Sen köşk möşk diyorsun ama :X

Bizim mahalledeki biriside Amerikada oturyorlar ama resimlerini görmüştüm hiçte Amerika gibi bi yer değildi:F O yuzden yadırgamıyorum artık :F
ama oturdukları yerr cidden çok hoşş böyle kocaman evleri var yayla gibi biryerde çam ağaçları falan baya güzel biryer 🙂
🙂 eniştem gazetecilik yapıyor orda gazete dağıtıyor yanı

ama oturdukları yerr cidden çok hoşş böyle kocaman evleri var yayla gibi biryerde çam ağaçları falan baya güzel biryer 🙂
🙂 eniştem gazetecilik yapıyor orda gazete dağıtıyor yanı
Öyledir tabii :X Senle gittiğimizde oralarda takılmıcaz dimi?? illa bi gecelere akarız:F

Kız sen zaten Karadenizde yaşamıyormusun??? :X Haa orda oturdun haa evde ne fark eder? :X
Amerika demek sehir demek orman degil 😉 Gecelere akmayacaksinda napcaksin orda :F
hahaha bizim akrabalarda karadeniz gibi yerleri buluyorlar bursada mudanyada kalıyor amcamlar burayı andırıyor denizi ormanı falan halamalrda amerikada buranın yaylaları gbi biryerde kalıyorlar yanı nereye gidersek gidelim ormanlık bir yer arıyoruz karadenizli oalrak :kiki::kiki:

hahaha bizim akrabalarda karadeniz gibi yerleri buluyorlar bursada mudanyada kalıyor amcamlar burayı andırıyor denizi ormanı falan halamalrda amerikada buranın yaylaları gbi biryerde kalıyorlar yanı nereye gidersek gidelim ormanlık bir yer arıyoruz karadenizli oalrak :kiki::kiki:
Ama illa ormanlik alanda kalacaksiniz diye bisi yok @Forumdash la @destere duymasin haha ormanda basbasa kalacaginizi :F