Amerika nasil bi yerde iste her yer aynihmm fakir mahalledir kesin Sen köşk möşk diyorsun ama
Bizim mahalledeki biriside Amerikada oturyorlar ama resimlerini görmüştüm hiçte Amerika gibi bi yer değildi O yuzden yadırgamıyorum artık
Amerika nasil bi yerde iste her yer aynihmm fakir mahalledir kesin Sen köşk möşk diyorsun ama
Bizim mahalledeki biriside Amerikada oturyorlar ama resimlerini görmüştüm hiçte Amerika gibi bi yer değildi O yuzden yadırgamıyorum artık
ama oturdukları yerr cidden çok hoşş böyle kocaman evleri var yayla gibi biryerde çam ağaçları falan baya güzel biryer 🙂hmm fakir mahalledir kesin Sen köşk möşk diyorsun ama
Hindistan cevizi yeter sana Günlük proteini vitamini vardır onun içideAy iyi olur valla ama ev yapsinlar bana yiyecek falan versinler sinek tabletleri bocek ilaclamalari falan versinler tatili yaparim orda
@Çiğdem- internet tv falanda gerekiyor ama
Yasayamam oyle ben aa bnm belli bi hayat standartim var eger saglanmazsa Acun macun dinlemem dava acarim ve tekme tokat dalarim bide @Çiğdem- in oklavasiyla kafasina kafasina vururum hahaHindistan cevizi yeter sana Günlük proteini vitamini vardır onun içide
Öyledir tabii Senle gittiğimizde oralarda takılmıcaz dimi?? illa bi gecelere akarızama oturdukları yerr cidden çok hoşş böyle kocaman evleri var yayla gibi biryerde çam ağaçları falan baya güzel biryer 🙂
🙂 eniştem gazetecilik yapıyor orda gazete dağıtıyor yanı
New york geceleri tam size uygun 😉Öyledir tabii Senle gittiğimizde oralarda takılmıcaz dimi?? illa bi gecelere akarız
Açtiğin davayı acun kapatır sen borclu cıkarsınYasayamam oyle ben aa bnm belli bi hayat standartim var eger saglanmazsa Acun macun dinlemem dava acarim ve tekme tokat dalarim bide @Çiğdem- in oklavasiyla kafasina kafasina vururum haha
Aynn +1New york geceleri tam size uygun 😉
Iste davadan once kafasina kafasina cigdemin oklavasiyla vuracagim bi guzel haha intikamimi alacagim 😉Açtiğin davayı acun kapatır sen borclu cıkarsın
Öyledir tabii Senle gittiğimizde oralarda takılmıcaz dimi?? illa bi gecelere akarız
vlla dağ başı gibi biryer iştee ormanlık alanda doğa havası ne güzel şehre inipte napıcaksınNew york geceleri tam size uygun 😉
Amerika demek sehir demek orman degil 😉 Gecelere akmayacaksinda napcaksin ordavlla dağ başı gibi biryer iştee ormanlık alanda doğa havası ne güzel şehre inipte napıcaksın
Kız sen zaten Karadenizde yaşamıyormusun??? Haa orda oturdun haa evde ne fark eder?vlla dağ başı gibi biryer iştee ormanlık alanda doğa havası ne güzel şehre inipte napıcaksın
Artik karadeniz o kadar ormanlik degil heryeri katletmislerKız sen zaten Karadenizde yaşamıyormusun??? Haa orda oturdun haa evde ne fark eder?
Kız sen zaten Karadenizde yaşamıyormusun??? Haa orda oturdun haa evde ne fark eder?
hahaha bizim akrabalarda karadeniz gibi yerleri buluyorlar bursada mudanyada kalıyor amcamlar burayı andırıyor denizi ormanı falan halamalrda amerikada buranın yaylaları gbi biryerde kalıyorlar yanı nereye gidersek gidelim ormanlık bir yer arıyoruz karadenizli oalrakAmerika demek sehir demek orman degil 😉 Gecelere akmayacaksinda napcaksin orda
Earth'e bakmam lazımArtik karadeniz o kadar ormanlik degil heryeri katletmisler
Ama illa ormanlik alanda kalacaksiniz diye bisi yok @Forumdash la @destere duymasin haha ormanda basbasa kalacaginizihahaha bizim akrabalarda karadeniz gibi yerleri buluyorlar bursada mudanyada kalıyor amcamlar burayı andırıyor denizi ormanı falan halamalrda amerikada buranın yaylaları gbi biryerde kalıyorlar yanı nereye gidersek gidelim ormanlık bir yer arıyoruz karadenizli oalrak
Earthi bosver sen sacma bi program gel buralara once @Çiğdem- e sonra bana ugrarsinEarth'e bakmam lazım
Insallah beklerim buralari cok guzel. @Çiğdem- i gordunmu gercektw bilmiyorum ama karadeniz kizlari guzeldir bide kendine bi kiz bulursun burdanİnş diyelim